Gradski odbor HDZ-a odlučuje o kandidatu za gradonačelnika Zagreba

5 02 2013

Karamarko o nepoznatom asu: ‘HDZ-ov kandidat u Zagrebu pomrsit će račune i Bandiću i Ostojiću’

Objavljeno u Subota, 2. Veljača 2013

Tko će braniti boje HDZ-a u glavnom gradu Hrvatske na predstojećim lokalnim izborima? Kako doznajemo vrh stranke suzio je izbor na dvojicu kandidata, jednog stranačkog i jednog nestranačkog čovjeka. Vremena, kaže predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko ima dovoljno. Bandić i Ostojić, smatra, ionako su se ispuhali.

Pripreme za lokalne izbore u punom su jeku. Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u intervjuu Media servisu rekao je da im je cilj ‘bitno podignuti postotak’ na svim razinama u odnosu na prošle izbore. Teško im je, kaže, očekivati više jer su izgubili parlamentarne izbore i jer je stranka bila u rasulu. Hoće li biti neuspjeh ako ne osvoje nijedan od četiri najveća grada?

‘Teško je o tome pričati, hoće li biti neuspjeh ovisi naravno i o drugim rezultatima. Ali ja se nadam da ćemo uspjeti i tu napraviti prodor’, kaže Karamarko. A koji će kandidati u taj prodor? Arhitekt Vjekoslav Ivanišević u Splitu, kirurg Dražen Vidović u Osijeku. Pravnik Duško Grabovac prihvatio je izazov u Rijeci. ‘Duško Grabovac je nestranački kandidat ali čovjek koji ima ugled i mislim da je to dobar adut’. Hoće li nestranački adut Karamarko izvući i za Zagreb? Na ovo pitanje predsjednik HDZ-a još ne daje odgovor.

‘U Zagrebu ćemo ovih dana…govore mi stalno kažete ovih dana ali da. Imamo jedan novi stil rada u stranci gdje će Gradski odbor u Zagrebu odlučiti i treba im to prepustiti, oni će odlučiti i preuzeti odgovornost’, kaže Karamarko a na pitanje postoji li uži izbor odgovora da je riječ o izboru između dvojice, trojice kandidata.

Izvor: tportal.hr  02.02.2013.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: