Karamarko u Imotskom ispraćen ovacijama

23 01 2013

Tomislav Karamarko prisustovao proslavi utemeljenja HDZ-a u Imotskom

POST 22 SIJEČANJ 2013

 

Dvadeset i treća obljetnica utemeljenja HDZ-a za Imotsku krajinu, okupila je sinoć u Gradskoj  kino dvorani samu kremu HDZ-a s nacionalne, županijske i lokalne razine.

 

Došao je i predsjednik Tomislav Karamarko, Milijan  Brkić –  glavni tajnik stranke, Ante Sanader, Petar Škorić, kandidat za splitskog gradonačelnika,  Vjekoslav Ivanišević, Zlatko Ževrnja, Marija Boban, saborski zastupnik Ante Babić, gradonačelnik Imotskog i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a – Ante Đuzel, predsjednici svih općinskih organizacija i Zdenko Ćosić,  čelnik Zapadnohercegovačke županije. Uz njih, skupu je prisustovalo više od pet stotina članova i simpatizera stranke s cijelog područja Imotske krajine. Prije prigodnih govora predstavljen je i petnaestominutni film o stvaranju HDZ-a u posljednje 23 godine. Govorili su Ante Đuzel, Ante Sanader i  Ante Babić, a posebno se očekivao govor Tomislava Karamarka.
„Radili smo posljednja dva dana u Opatiji ,predstavili smo naš program, kada dođe vrijeme objasnit ćemo ga građanima. On sadrži sve bitne stvari za oporavak,  ne samo hrvatskog gospodarstva, već i vraćanje Hrvatske na kolosjeke koje je utvrdio  dr. Franjo Tuđman. Ponosan sam što sam u Imotskom“, istaknuo  je Karamarko. Govorio je o uvođenju ćirilice u Vukovar te uz gromoglasan pljesak kazao, kako će HDZ tražiti dvadesetogodišnji moratorij na taj, kako reče, udar na još uvijek otvorene rane Grada heroja.
„Ovi lijevi koji sebe nazivaju socijaldemokratima, a pravih europskih socijaldemokrata, ja tu ne vidim, već prave pripadnike nekadašnjeg Saveza komunista, unazadili su gospodarstvo, posvađali narod, vrijeđaju katolike, jednostavno, oni su nenarodna vlada. Najbitnije im je bilo podijeliti funkcije. Vjerujte, nisu oni dobili izbore zato što ih narod voli, već što naša stranka nije bila na onoj razini koju je tražio naš narod,“ rekao je  Karamarko.
„Bilo je u našim redovima nemara, korupcije i neka se takvim sudi, a ja vam obećajem ovdje, u ponosnom i oduvijek hadezeovskom Imotskom da u našoj stranci nema mjesta za takve, čista obraza ići ćemo pred naše birače. Očekujem pobjedu na lokalnim izborima u mnogim mjestima Hrvatske, dakako i u Imotskom i Imotskoj krajini.Vratit ćemo se uskoro, to obećajem, jer ova Vlada neće dugo s ovakvom politikom. Ako kojim slučajem, ne daj Bože ne uđemo 1. svibnja u Europsku uniju, a sve zbog nemara ovih na vlasti, biti će to povijesna pogreška i pljuska hrvatskom narodu.Oni, jednostavno ne znaju što rade, ovacijama je ispraćen Tomislav Karamarko.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s
%d bloggers like this: