Milenijska odgovornost Vlade

21 01 2013

‘Ako ne uđemo u EU to će biti milenijska odgovornost Vlade’

Karamarko je ocijenio da je Milanović sa svojim slovenskim kolegom davno trebao definirati status problema Ljubljanske banke te to nije smjelo utjecati na ratifikaciju

Nedjelja, 20. 1. 2013. u 18:59, zadnja izmjena prije 6 sati i 36 minuta   Piše: 

Loading ...

 Nel Pavletić/PIXSELLSljedeća slika

 

Ova Vlada nas je dovela da pet mjeseci prije ulaska u EU još uvijek strepimo i nemamo definiran status tog problema i još uvijek slušamo nekakve neartikulirane izjave u tom smislu, ustvrdio je u nedjelju šef HDZ-a Tomislav Karamarko na skupu svoje stranke u Opatiji.

Ocijenio je kako je premijer Milanović sa svojim slovenskim kolegom davno trebao definirati status problema Ljubljanske banke te da taj status treba biti definiran kao problem koji ne smije utjecati na ratifikaciju hrvatskoga pristupnog sporazuma. Odgovarajući na pitanje može li prepreka za Hrvatsku biti i politička situacija u Sloveniji, Karamarko je rekao da bi to onda bila još veća tragedija hrvatske Vlade, odnosno da bi bila tragedija da unutarnji politički problemi i kriza u Sloveniji zahvaćaju Hrvatsku tako da ugrožavaju njezin ulazak u EU.

– Ne uđe li Hrvatska u EU 1. srpnja, to će biti povijesna, milenijska odgovornost ove vlade – rekao je i dodao:

– Hrvatska država se toliko dugo stvarala, borilo se za nju, od prvog momenta su euroatlantske integracije bile naš prioritet. Hrvatska država stvarala se kada su ljudi iz SDP-a 25. lipnja. 1991. napustili Hrvatski sabor jer nisu bili za hrvatsku neovisnost. Zamislite da 22 godine poslije toga svojim neradom toj Hrvatskoj, koja je i njihova domovina, kao i naša, onemoguće ulazak u EU.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s
%d bloggers like this: