Klauzura i Središnji odbor HDZ-a u Opatiji

21 01 2013

Klauzura HDZ-a danas o predstojećim lokalnim izborima, etici i politici

 

Zatvoreni skup najviših tijela HDZ-a na kome političko vodstvo stranke raspravlja o pripremi i provedbi predstojećih lokalnihizbora nastavljen je danas u Opatiji plenarnim temama: o ustroju, organizaciji i načinu rada Izvršnog izbornog stožera za lokalne izbore, o umijeću uvjerljivog javnog nastupa te o etici i politici.U dvodnevnj klauzuri sudjeluje 250 članova najviših tijela stranke – Predsjedništva HDZ-a, Središnjeg odbora, Nadzornog odbora, Mladeži HDZ-a, Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“, članovi Kluba utemeljitelja „dr. Franjo Tuđman“ te saborski zastupnici, predsjednici Odbora HDZ-a i članovi izbornih stožera.

Karamarko i dio sudionika klauzure bili su jutros na svetoj misi u opatijskoj Crkvi sv. Jakova. Nakon toga posjetili su Dom za djecu i mlađe punoljetne osobe “Ivana Brlić Mažuranić” u Lovranu te ravnateljici Doma Sonji Kaplan predali donaciju od 20.000 kuna, prikupljenu tijekom klauzure.

Na dvodnevnom zatvorenom skupu HDZ-a raspravlja se o pripremi i provedbi predstojećih lokalnih izbora, definiranju izborne strategije, izbornom sloganu te o smjernicama političkog marketinga.

Predsjednik stranke Karamarko novinarima je jučer kazao da je smisao klauzure HDZ-a homogenizacija stranke, a da će u fokusu interesa biti gospodarski program stranke te gospodarska situacija u zemlji, koju je ocijenio nimalo optimističnom. Jučerašnji dan sudionici skupa su, nakon obraćanja predsjednika stranke Tomislava Karamarka, proveli radeći u radionicama.

Danas, na kraju skupa, o učincima klauzure u završnom izlaganju govorit će predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, a potom će održati konferenciju za novinare.

Poslijepodne u Opatiji, u 17 sati, sjednicu će održati Središnji odbor HDZ-a.

(Hina)

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: