Za vikend planirana klauzura HDZ-a u Opatiji

17 01 2013

17. siječnja 2013.

Obavijest za medije – Klauzura HDZ-a

Poštovani, Hrvatska demokratska zajednica za pripremu kampanje za lokalne izbore 2013. godine organizira Klauzuru najviših tijela Stranke koje će se održati 19. i 20. siječnja 2013. godine u Opatiji u Milenij Grand hotelu 4 Opatijska Cvijeta, Ulica Viktora cara Emina 6, 51410, Opatija

 

Na Klauzuri će se okupiti sva tijela stranke: Predsjedništvo HDZ-a,  članovi Središnjeg odbora, Nadzornog odbora, Mladeži HDZ-a, Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“, članovi Kluba utemeljitelja „dr. Franjo Tuđman“, saborski zastupnici, predsjednici Odbora HDZ-a, članovi Izbornih stožera i dr.

Političko vodstvo HDZ raspravljat će o pripremi i provedbi predstojećih lokalnih izbora.

Zadnjeg dana Klauzure, u nedjelju, 20. siječnja  2013. u 15.00  sati predsjednik   HDZ-a Tomislav Karamarko održat će konferenciju za novinare.

Molimo redakcije da najkasnije u petak, 18.siječnja 2013. godine do 19.00 sati akreditiraju novinare, snimatelje i fotoreportere koji će nazočiti konferenciji za novinare, nakon završnice Klauzure HDZ-a. Prijave za akreditacije pošaljite na mail glasnogovornica@hdz.hr.

Televizijski snimatelji i fotoreporteri moći će u subotu u 9.00 sati snimiti sam početak Klauzure. Isto tako, u nedjelju u 14.00 moći će kratko snimiti završnicu Klauzure.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s
%d bloggers like this: