dr. Burić i mr. Mileta će slijedeće četiri godine voditi grad Šibenik

17 01 2013

14. siječnja 2013.

Gradski odbor HDZ-a grada Šibenika predstavio kandidate za gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika

Kandidat Hrvatske demokratske zajednice za gradonačelnika grada Šibenika biti će dr. med. Željko Burić, a za zamjenika gradonačelnika kandidat će biti mr. sc. Danijel Mileta.

 

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a grada Šibenika gosp. Goran Pauk rekao je kako je dana 13. siječnja 2013. god. Gradski odbor jednoglasno donio odluku da kandidat za gradonačelnika grada Šibenika bude dr. med. Željko Burić, a njegov zamjenik mr. sc. Danijel Mileta.

Županijski predsjednik HDZ-a Šibensko-kninske županije gosp. Ante Kulušić kazao je da HDZ kao što je i obećao do sredine siječnja 2013. god. izlazi u javnost sa svojim kandidatima u utrci za vlast u gradu Šibeniku. Također je napomenuo da će u narednih mjesec dana ŽO HDZ-a izići u javnost sa svim kandidatima za župana, gradonačelnike i načelnike općina kao i njihovim zamjenicima u cijeloj Šibensko-kninskoj županiji.
Kulušić je istaknuo kako je uvjeren u pobjedu HDZ-a u gradu Šibeniku s obzirom na to da aktualna SDP-ova vlast u proteklom četverogodišnjem mandatu nije napravila ništa u gradu Šibeniku.

Nakon Kulušića nazočnima se obratio kandidat HDZ-a za gradonačelnika Grada Šibenika dr. med. Željko Burić koji se zahvalio GO HDZ-a grada Šibenika i vodstvu stranke na ukazanom povjerenju, ali je napomenuo da je uz to što je čast biti kandidatom za gradonačelnika Grada Šibenika isto tako i jedna velika obveza da se Šibenik učini gradom ugodnim za življenje.

Dr. Burić je nakon predstavljanja svoga životopisa istaknuo kako će zajedno sasvojim prvim suradnicima i strankom vratiti HDZ na vlast u Šibeniku, jer HDZ ima kvalitetne ljude koji mogu odgovoriti na sve probleme koji u ovom trenutku tište grad Šibenik, a aktualna vlast nema odgovore na njih.

Dr. Željko Burić je ravnatelj šibenske Opće bolnice te su za vrijeme njegovog mandata obnovljeni odjeli i iniciran projekt gradnje nove šibenske bolnice te je i to pokazatelj da je HDZ izabrao dobrog kandidata iza kojeg stoje značajni poslovni uspjesi. Oženjen je i otac troje djece. Kako je sam naglasio on je dijete gornjeg đira šibenske poljane u zimskim danima te ljetnog đira rivom. Svu svoju osobnu i profesionalnu karijeru ostvario u rodnom Šibeniku.

Nakon dr. Burića nazočnima se obratio i kandidat HDZ-a za zamjenika gradonačelnika Grada Šibenika mr. sc. Danijel Mileta koji je rekao da ni dr. Burić, a niti on nisu nepoznati šibenskoj javnosti.
„Na našem poslovnom putu i jedan i drugi smo pokazali kako znamo ostvariti i osobne i ciljeve organizacija koje smo vodili i koje vodimo. U ovim gospodarski turobnim vremenima želimo našim sugrađanima vratiti vjeru i pokazati kako se politika i grad mogu voditi na jedan drugačiji, prosperitetniji način. Na tom zajedničkom putu koristit ćemo znanje i resurse svih kvalitetnih Šibenčana. Ne smijemo priuštiti luksuz da ljude dijelimo po političkom predznaku ili ih odbaciti zbog osobnog animoziteta.“ – zaključio je mr. sc. Mileta.

Svoju potporu predstavljanju kandidata došli su dati predsjedništvo ŽO HDZ-a, članovi GO HDZ-a grada Šibenika, članica Nacionalnog predsjedništva Josipa Rimac, osobe iz gospodarskog, kulturnog, športskog i javnog života grada Šibenika kao i iz cijele Šibensko-kninske županije.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: