Đakovčani snažno krenuli na put povratka na vlast

16 01 2013

Lokalne

15. siječnja 2013.

Predsjednik Hrvatske poljoprivredne komore Mato Brlošić HDZ-ov kandidat za zamjenika gradonačelnika Grada Đakova

Đakovački HDZ na današnjoj je konferenciji za novinare predstavio Matom Brlošića, predsjednika Hrvatske poljoprivredne komore i Udruge poljoprivrednika i obrtnika Brazda, kao svoga kandidata za funkciju zamjenika gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima.

 

 

Sporazum o tome Brlošić je potpisao s predsjednikom Antom Raspudićem koji je tom prigodom naglasio da je Brlošić odličan kandidat HDZ-a za dogradonačelnika jer se na taj način želi dati naglasak poljoprivredi kao grani kroz koju se može ostvariti razvoj Đakova kroz mala obiteljska gospodarstva.

Pojašanjavajući svoju odluku o političkoj suradnji s HDZ-om Brlošić je istaknuo da je kao nezavisni kandidat, odabrao HDZ zbog sličnosti programa, a aktualnoj je vlasti (koaliciji SDP-HDSSB-HNS) zamjerio da nije riješila problem poljoprivrednog zemljišta. “Vjerujem da će to biti lakše s HDZ-om i da će moj angažman izazvati želju kod glasača da i oni sa svojim glasom odluče da ova 12 godišnja vladavina Zorana Vinkovića u Gradu Đakovu treba prestati”, pojasnio je Brlošić.

Odgovarajući na pitanje o utjecaju njegova političkog angažmana na funkcije koje obavlja Brlošić je kazao da se to neće dogoditi jer je u politiku ušao kao nezavisni kandidat. “Nisam se stavio doslovce u politiku i s jasnim naglaskom u čemu je problem, a problem je doista poljoprivreda, ništa ono što se ne bavim i u Komori i u Brazdi”, zaključio je Brlošić.
Đakovački HDZ već uskoro će nastaviti s predstavljanjem svoga predizbornog programa, najavio je gradonačelnički kandidat te stranke Jasenko Ivanetić koji je osnovao i volonterski tim “Za bolje Đakovo”, a svi zainteresirani mogu se javiti sjedište stranke ili na mail tvojizborzadjakovo@gmail.com.

Goran Soldo, dopredsjednik đakovačkog HDZ-a i gradski vijećnik objasnio je da naziv HDZ-ov pograma “ZA 5″ predstavlja program podjeljen u pet cjelina – ZA Đakovo, ZA razvoj, ZA posao, ZA mlade, ZA bolju budućnost!

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: