Dodajte budućeg splitskog gradonačelnika za FB frenda:)

13 01 2013
HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Splita dobio Facebook stranicu: Dodaj Vjeku za prijatelja...

Screenshot: Facebook

DANAS kada se čovjek posveti tako važnoj i odgovornoj društvenoj dužnosti, kao što je želja da postane gradonačelnik, to onda nosi sa sobom obaveze koje su do jučer bile nezamislive.

Tako je Vjeko Ivanišević, HDZ-ov kandidat za splitskog gradonačelnika, (silom prilika) uključen na društvenu mrežu Facebook. Od petka, dakle, od istog dana kada je obznanio svoju kandidaturu, ima i svoj profil.

Splićani, a i ostali, mogu sad tako Vjeku dodat za prijatelja. Nije bitno poznaju li ga, premda će time prekršiti vrlo stroga pravila socijaliziranja na “fejsu”. Zapravo,  bolje da ga ne poznaju, jer oni koji ga poznaju, oni će ionako postati Vjekini prijatelji.

U tri dana 590 prijatelja…

Za jednog “new comera” Ivanišević je preko vikenda skupio sasvim solidnih 590 prijatelja, a broj im raste postojano iz sata u sat. Slavljeničku atmosferu ne bi trebale pokvariti ni tvrdnje Laburista kako su po popularnosti “prešišali” HDZ-ovce te sada predstavljaju treću političku snagu u Splitu, odmah iza SDP-a i HNS-a te liste don Ivana Grubišića.

Ivaniševića, bez sumnje, očekuje težak boj. Rejting HDZ-a i nije nešto, a jedan od načina kojima bi se stvari dale popraviti je i izravan put do biračkog tijela, tj. Facebook stranica.

Kako su HDZ-ovci tek počeli s administriranjem stranice svog kandidata, za sad nema nekog reprezentativnog materijala iz njegove bogate karijere te minulog političkog rada s početka 90-ih. Tek fotografije s predstavljanja u petak.

D.M., index.hr

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: