Jurjević nazvao Karamarka ‘crnom političkom kugom’

6 01 2013

Jurjević: Karamarko huška građane protiv Vlade i ima nekontrolirane izljeve mržnje

Gradska organizacija splitskog SDP-a uputila je javnosti priopćenje povodom kritika koje je jučer u Splitu kazao čelnik HDZ-a Tomislav Karamarko.

“U subotu prilikom obilježavanja 23. godišnjice splitskog HDZ-a-a u hotelu Atrium ponovo smo mogli prisustvovati izljevima nekontrolirane mržnje i huškanja građana na sukobe s aktualnom vlašću u Hrvatskoj.

Po tko zna koji put Karamarko dijeli hrvatski narod i građane Hrvatske  po političkoj osnovi manifestirajući svoju krajnju neodgovornost i primitivizam. On aktualnu vlast a posebno SDP naziva ‘crvenom peronosporom’ defakto pozivajući na gotovo nasilno rušenje te vlasti. Pritom zaboravlja da HDZ predstavlja manje od 20%  građana Hrvatske i da svojim neciviliziranim istupima vrijeđa većinu hrvatskog naroda i građana Hrvatske .

Zna se što je to peronospora, jasno je da Karamarko asocira na radikalne metode obračuna s SDP-om što je pravi zločin prema interesima hrvatskog naroda , građana Hrvatske i demokratske Hrvatske.

Očito HDZ-u nakon svega preostaje jedino metoda sukoba i podjele građana na „ ‘crvene i crne’. Ako on nas naziva ‘crvena peronospora’, onda je on pravi predstavnik ‘crne političke kuge’ s kojom je civilizirana i demokratska Europa obračunala prije više od pola stoljeća .

Bijeda takve politike se ogleda u tome što se hrvatski narod želi uvesti u međusobne sukobe i međusobnu mržnju radi interesa nekolicine krajnje primitivnih političara.

Danas kad se politika HDZ-a obrazlaže na hrvatskim sudovima, kada HDZ kao stranka je optužena zbog pljačke vlastitog naroda Karamarko bi pucajući iz teškog ideološkog oružja pokušao postići da hrvatski narod to sve zaboravi.

Neodgovorni političari najveća su nesreća za ovaj narod jer njima narod ništa i ne znači . U prvom planu su im vlastiti interesi.

Karamarko falsificira i Franju Tuđmana koji se  nikad nije koristio takvim rječnikom. I da farsa bude potpuna  na istom mjestu Petar Škorić, predsjednik splitskog HDZ-a komentira HDZ kao ‘stranku dijaloga’. Nažalost ovakva vrsta ‘dijaloga’ može biti samo uvod i neodgovoran poziv na radikalne obračune s političkim neistomišljenicima.

Sve se to dešava u praskozorje ulaska Hrvatske u EU zajednicu civiliziranih  europskih  zemalja. Zato takva ‘crna politička kuga’ najmanje treba danas hrvatskom narodu i građanima Hrvatske koji jedino ujedinjeni tolerantni i civilizirani mogu pridonijeti prevladavanju krize čijim uzrocima je uvelike kumovala i dosadašnja 17. godišnja HDZ-ova vlast.

Uvjereni smo u to da Karamarko predstavlja interes uske grupe HDZ-ovih kadrova a ne većine članstva HDZ-a!”

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: