Objaviti i registar četnika, a zdravstveni odgoj uvesti kao izborni predmet

28 12 2012

karamarkoU Maloj dvorani Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski svečano je obilježena 23. obljetnice osnivanja Hrvatske demokratske zajednice Grada Zagreba. Prvo je Andrija Mikulić, predsjednik zagrebačkog HDZ-a pozdravio više stotina uzvaniha i gostiju, da bi Milan Kovač naglasio potrebu jedinstva HDZ-a.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko založio se da zdravstveni odgoj u školama bude izborni predmet, a vladajuće je nazvao zanesenjacima socijalističke ideologije. Oni s biskupima razgovaraju imperativnim tonom, ne dopuštajući dijalog, rekao je Karamarko.  Predložit ćemo da i to bude izborni predmet. Ako je vjeronauk, zašto i zdravstveni odgoj ne bi bio izborni, istaknuo je Karamarko.

Komentirajući nedavnu objavu Registra hrvatskih branitelja, predsjednik HDZ-a Karamarko je zatražio da se objavi i “lista četnika koji su izvršili agresiju na Hrvatsku i koji su abolirani, što je apsurd”. Založio se i za objavu liste boraca NOB-a, ustvrdivši kako je svake godine sve više onih koji primaju mirovine s tog osnova, te da ih je trenutačno 62.000.

POLITIKA.HR

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: