Ovu državu nisu stvarali ni Tito ni Račan, nego Franjo Tuđman i branitelji

23 12 2012
HDZ SE VRAĆA FRANJI TUĐMANU..

Karamarko: Ova vlast želi maknuti vjeronauk iz škola da bi stvorili neke zombije!

– Ova vlast kritizira Crkvu od koje pravi neprijatelja broj jedan. Oni uvode zdravstveni odgoj u škole da bi djeci pričali trivijalne stvari, a zapravo samo time žele maknuti vjeronauk iz škola, da bi stvorili neke zombije i ušli u EU bez imena i prezimena. U Uniju moramo ući kao ponosni Hrvati, a ne kao neki odlomljeni neidentificirani komad bivše jugo-tvorevine – rekao je Karamarko.

 Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko danas je na proslavi 23. godišnjice osnivanja HDZ-a u Đakovu i Đakovštini oštro kritizirao aktualnu vlast koja se po njegovoj ocjeni pokazala kao “nesposobna” i “nenarodna” te poručio da HDZ “govori jezikom svoga naroda”.

– Ovu vlast treba što prije skinuti. Jedino što zna jest uvoditi agresorske poreze, a od svih točaka Plana 21 uspjela je izrealizirati samo jednu i to 22., političke čistke po ministarstvima i javnim poduzećima. Pokazuje maksimalnu impotenciju i proizvode afere u kojima se pokušava mene sotonizirati. No to im neće uspjeti – poručio je Karamarko i dodao da će, ako nestane HDZ-a, nestati i autentične Hrvatske.

– HDZ je stranka svoga naroda, govori jezikom svoga naroda, ima emocije svoga naroda koji stoljećima pati za svoju neovisnost. Za nju je proliveno puno krvi, palo mnogo života i zato je ovo skupa država i zato nećemo dopustiti da nam nabijaju komplekse – rekao je Karamarko na Svečanoj akademiji održanoj u punoj kinodvorani Hrvatskog doma u Đakovu.

– Ova vlast kritizira Crkvu od koje pravi neprijatelja broj jedan. Oni uvode zdravstveni odgoj u škole da bi djeci pričali trivijalne stvari, a zapravo samo time žele maknuti vjeronauk iz škola, da bi stvorili neke zombije i ušli u EU bez imena i prezimena. U Uniju moramo ući kao ponosni Hrvati, a ne kao neki odlomljeni neidentificirani komad bivše jugo-tvorevine – rekao je Karamarko.

HDZ se vraća Franji Tuđmanu ne zato da bi se vratio 20 godina unatrag, nego da bi na Tuđmanovom nauku i doktrini bila stvarana suvremena hrvatska država koja je pred ulaskom u EU, kazao je. – Ovu državu nisu stvarali ni Josip Broz Tito, ni Ivica Račan nego Franjo Tuđman i hrvatski branitelji. To je HDZ-ov pogled u budućnost, a ne korak unatrag – rekao je Karamarko, ustvrdivši kako su 2000. godine “na vlast došli drugovi koji rastaču sve prave hrvatske vrijednosti, a Tuđmana proglašavaju diktatorom”.

Osvrnuvši se na korupcijske afere bivšeg premijera i predsjednika stanke Ive Sanadera, rekao da se za domoljublje ne ispostavljaju fakture, te da je narod to HDZ-u naplatio na parlamentarnim izborima 2011. godine. – Na tim se izborima, pobjedom Kukuriku koalicije, dogodila repriza iz 2000. godine. Ta vlast Hrvatsku u gospodarskom smislu baca u provaliju. To su ljudi koji s Hrvatskom nemaju nikakve veze u svjetonazorskom smislu pa odmah po dolasku na vlast ukidaju pokroviteljstvo nad Bleiburgom. Njihov odnos prema institucijama ove države mogao se vidjeti i prilikom godišnjice smrti dr. Franje Tuđmana kada nije bilo ni predsjednika države Ive Josipovića, ni premijera Zorana Milanovića – kazao je.

Ponovio je kako je HDZ protiv objave Registra branitelja. – Jer država ima mehanizme za provjeru lažnih branitelja, DORH, MUP, Vojnu policiju i druge institucije, a ne da se branitelji međusobno sami prozivaju i prokazuju i time stvaraju konfuziju među njima, a tome se najviše veseli Savo Štrbac. Zašto ne objave listu boraca NOB-a kojih je iz dana sve više i više ili aboliranih četnika što i danas slobodno šeću Vukovarom – rekao je predsjednik HDZ-a.

Svečanoj akademiji nazočili su i glavni tajnik HDZ-a i potpredsjednik Hrvatskog sabora Tomislav Čuljak, tajnik odbora za gospodarstvo Goran Soldo, saborski zastupnik Vladimir Šeks, predsjednik Županijskog odbora stranke Davorin Bubalović i drugi. Na osnutak HDZ-a u Đakovu 1989. podsjetio je predsjednik Gradskog odbora stranke Ante Raspudić.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: