Karamarko u Đakovu: ‘Mene žele sotonizirati a od naše djece napraviti zombije’

23 12 2012

Osvrnuvši se na godinu dana Vlade Zorana Milanovića Karamarko je rekao da ‘ne da su zaslužili jedinicu, već nulu’. Istaknuo se da se Vlada po njegovoj ocjeni pokazala kao ‘nesposobna’ i ‘nenarodna’ te poručio da HDZ govori jezikom svoga naroda’.

‘Ovu vlast treba što prije skinuti. Jedino što zna jest uvoditi agresorske poreze, a od svih točaka Plana 21 uspjela je izrealizirati samo jednu i to 22.,političke čistke po ministarstvima i javnim poduzećima. Pokazuje maksimalnu impotenciju i proizvode afere u kojima se pokušava mene sotonizirati. No to im neće uspjeti’, poručio je Karamarko i dodao da će, ako nestane HDZ-a, nestati i autentične Hrvatske.

‘HDZ je stranka svoga naroda, govori jezikom svoga naroda, ima emocije svoga naroda koji stoljećima pati za svoju neovisnost. Za nju je proliveno puno krvi, palo mnogo života i zato je ovo skupa država i zato nećemo dopustiti da nam nabijaju komplekse’, rekao je Karamarko na Svečanoj akademiji održanoj u punoj kinodvorani Hrvatskog doma u Đakovu.

>> ‘Letak o zdravstvenom odgoju dostavlja se na više mjesta’

‘Ova vlast kritizira Crkvu od koje pravi neprijatelja broj jedan. Oni uvode zdravstveni odgoj u škole da bi djeci pričali trivijalne stvari, a zapravo samo time žele maknuti vjeronauk iz škola, da bi stvorili neke zombije i ušli u EU bez imena i prezimena. U Uniju moramo ući kao ponosni Hrvati, a ne kao neki odlomljeni neidentificirani komad bivše jugo-tvorevine’, rekao je Karamarko.

Rekao je kako Milanovićeva Vlada nema rješenja za nezaposlenost, a da je nezaposlenih sve više. ‘ U Vladi nema stručnjaka s rješenjem za krizu, već su u Vladi Nostradamusi koji predviđaju: ako ne bude bolje u 2013. bit će u 2014…’, izjavio je Karamarko i dodao kak će Vlada na kraju za sve orkiviti narod. Na pitanje novinara bi li on bio spreman sudjelovati u tehničkoj Vladi Karamarko je odgovorio potvrdno.

Tomislav Karamarko danas je u Đakovu na obilježavanju 23. godišnjice osnivanja HDZ-a za Đakovo i Đakovštinu. (A.M./ A.E./ Hina)

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: