Karamarko Milanoviću: Igramo li se političara ili?

23 12 2012

 

Piše: Ivana Barišić/VLM

Nismo toliko nekorektini i nerealni da smo od njih mogli očekivati i tražiti da nas pretvore u Švedsku, Švicarsku, Norvešku do Nove godine. To nismo očekivali jer naprosto oni nisu sposobni za to. Nisu sposobni, dakle zaustaviti negativne trendove – osvrnuo se na prvu godinu Vlade Kukuriku koalicije predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko koji je stigao na 23. godišnjicu osnutka te stranke u Đakovo.

– Vlada radi jako loše. Prevarili su narod i biračko tijelo s Planom 21 koji se pokazao kao obmana – nastavio je Karamarko dodajući kako nisu ispunili niti jedno predizborno obećanje, a prodaju Hrvatskih cesta, Croatije osiguranja i HPB-a nazvao je “prodajom obiteljskog srebra kako bi tri mjeseca mirno punili budžet”. Vladu je optužio i da pomaže neproizvodni sektor dok proizvodnju guše nametima te destimuliraju malo i srednje poduzetništvo od kojega bi Hrvatska, kako je dodao, trebala živjeti.

– Počelo je prevladavati mišljenje da ova vlada doista ništa ne zna. Na kraju vidite Milanovića, pazite koja je to provokacija i koje je to bacanje rekao bih blata u lice svima nama kad je rekao, pa koga sam ja prevario? Pa nikome ništa nisam obećao. Čekaj malo, pa šta se mi igramo političara? Jel to teatar ili se radi o konkretnim životima i kvaliteti života konkretnih ljudi u ovoj zemlji – poručio je Karmarko.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: