Dubrovački HDZ traži ostavku gradonačelnika i vladajuće garniture

23 12 2012

Čelnici dubrovačkog HDZ-a na današnjoj konferenciji za novinare zatražili su da vladajuća garnitura u gradu Dubrovniku ponudi ostavke.

Kako je ocijenila predsjednica dubrovačkog HDZ-a Dubravka Šuica, u paketu bi trebali otići gradonačelnik Andro Vlahušić i njegovi zamjenici Niko Šalja i Tatjana Šimac Bonačić te predsjednica Gradskog vijeća Olga Muratti, jer posljednji događaji unutar vladajuće koalicije u gradu tvrdi Šuica, jasno su pokazali da su na djelu nered i kaos.

Šuica je također rekla kako je oporbeni HDZ na to upozoravao svih ovih godina te ocijenila da zamjenik gradonačelnika Niko Šalja pokazuje licemjerje kao i njegova stranka- SDP jer se sada distancira od gradonačelnika Vlahušića, a odavno je mogao dati ostavku. SDP je cijelo vrijeme bio nositelj vlasti u gradu Dubrovniku, Andro Vlahušić njihov kandidat pa su SDP-ovi zamjenici Niko Šalja i Tatjana Šimac Bonačić jednako odgovorni za aktualno stanje.

Čelnici dubrovačkog HDZ-a tvrde, kako je aktualna vlast u stalnom sukobu s većinom gradskih institucija i udruga kao što su Društvo prijateljadubrovačke starine, Zaklada “Blaga djela”, Folklorni ansambl Linđo, a i nedavne smjena ravnatelja Umjetničke galerije Dubrovnik jasno pokazuje da vlast u gradu Dubrovniku ne funkcionira.

(Hina)

Oglasi

Akcije

Informacije

2 komentara

24 12 2012
CROATIAN CENTER of RENEWABLE ENERGY SOURCES

Merry Christmas!
From everyone at Croatian Center of Renewable Energy Sources, we wish you very happy holidays and a prosperous new year.

26 12 2012
Toni

Sretan Božić, g. Baćak. Rado čitam Vaš blog, mada nisam glasač Vaše opcije. 🙂

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: