Andrija Mikulić novi predsjednik zagrebačkog HDZ-a

18 12 2012

POBIJEDIO KUJUNDŽIĆA

Andrija Mikulić novi šef zagrebačkog HDZ-a

Ime hadezeovog kandidata za gradonačelnika Zagreba i dalje je nepoznato. Iako je bilo raznih nagađanja, kako je kazao novi šef gradske organizacije, o tome se tek treba odlučiti.

PovećajAndrija Mikulić novi šef zagrebačkog HDZ-a

Andrija Mikulić (lijevo) novi je šef zagrebačkog HDZ-a.
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Kujundžić dobio potporu svakog petog izaslanika

Novi šef zagrebačkog HDZ-a je Andrija Mikulić. S većinom glasova, njih 207, pobijedio je jedinog protivnika Ivana Kujundžića na Izbornoj skupštini gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba održane u hotelu International.

Kujundžića je podržalo tek 75 stranačkih kolega. Novoizabrani predsjednik posljednje četiri godine radi kao načelnik sektora u području rudarstva u Državnom inspektoratu, a posljednjih mjeseci bavi se i stvaranjem programa za lokalne izbore.

– Mi nudimo grad odlučnih stranačkih ljudi, posljednjih mjeseci obilazili smo baze, pitali ljude koji su im problemi i pretvorili ih u svoj program. Mi nudimo grad sretnih ljudi, grad koji će brinuti o svojim financijama – kazao je Mikulić.

Ime hadezeovog kandidata za gradonačelnika Zagreba i dalje je nepoznato. Iako je bilo raznih nagađanja, kako je kazao novi šef gradske organizacije, o tome se tek treba odlučiti.

– Ovog trena je sužen krug ljudi za potencijalne kandidate i novoizabrani odbor će izabrati jednog od njih – kazao je Mikulić.

– Uoči same skupštine, govor je održao i predsjednik HDZ-a, Tomislav Karamarko koji je hadezeovce pozvao na jedinstvo uoči lokalnih izbora, bez obzira na različita mišljenja.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: