Borbu protiv korupcije započeo je HDZ

28 11 2012

Karamarko: Borbu protiv korupcije počeo je HDZ

Karamarko je izjavio da ne zna kako je funkcionirala stranka kada ju je vodio osuđeni Ivo Sanader

Piše: pg

– HDZ je počeo borbu protiv korupcije. To možemo gledati kroz segment od 2008. pa nadalje i kroz segment mog djelovanja načelnika policijske uprave od 1993. do 1996. godine kada sam pokretao prve kriminalističke obrade i prijave za kriminal u pretvorbi. Prema tome, HDZ je prošao svoju katarzu što se toga tiče. Ova presuda, koju ne želim komentirati jer nije pravomoćna, neće utjecati na rejting HDZ-a jer nam je rejting u rastu – rekao je Tomislav Karamarko u prvoj reakciji na presudu bivšem premijeru i predsjedniku HDZ-a Ivi Sanaderu.

– Svojim izjavama ne bi prejudicirao bilo kakva moguća rješenja oko Ine i MOL-a. Trebamo sačekati pravomoćnost presude, onda ćemo znati što će Vlada poduzeti – dodao je Karamarko na novinarsko pitanje o reperkusiji presude Sanaderu na poslovni odnose hrvatske Vlade i MOL-a u Ini.

– Političke odluke padaju pod sumnju da su bile kriminalne. To se događa svugdje u svijetu i naravno da to nije ugodno i lijepo za čuti i doživjeti u svojoj zemlji – rekao je Karamarko odgovarajući na pitanje novinara je li mu neugodno što se na sudu procesuiraju političke odluke.

Karamarko je još dodao ne zna kako je funkcionirala stranka kada ju je vodio osuđeni Ivo Sanader te kako je i na koji način on birao svoje suradnike.

– Ja vam mogu reći kako danas funkcionira stranka. To ćete morati pitati kolege koji su tada bili u vrhu stranke – zaključio je Karamarko.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: