DILBER PORUČIO BURIĆU DA ZAŠUTI O ONOMU O ČEMU POJMA NEMA

18 11 2012

REAKCIJA

Dilber brani Karamarka: Znam tko je dao uhititi Gotovinu, ali o tome kad se steknu uvjeti

‘Bolje da me Burićevi šaptači ne vuku za jezik, zato jer o tome tko je locirao i uhitio generala Gotovinu Burić i ostali mogu samo špekulirtati i korisiti u politikanske svrhe.’

Autor: PolitikaPlus/Večernji list

 

Željko Dilber, kum i bliski prijatelj Ante Gotovine reagirao je na na napad saborskog zastupnika HDSSB-a na HDZ i stao u obranu šefa stranke Tomislava Karamarka, izvještava Večernji list.

Tvrdi da su na žalost postojali pojednici na čelu HDZ-a koji su maltretirali i proganjali generala  Gotovinu i njega, ali da među njima nije bio Karamarko – a oni koji potiču Burića na ovakvo politiziranje i neistine bili su  jako blizu tim krugovima. Ako nastave, kaže Dilber, morat će ih podsjetiti što su o generalu puštali “ispod žita”, kako su ga blatili da bi mu smanjili ugled u javnosti, posebno među braniteljima.

– Bolje da me Burićevi šaptači ne vuku za jezik, zato jer o tome tko je locirao i uhitio generala Gotovinu Burić i ostali mogu samo špekulirati i koristiti u politikantske svrhe. Istina još nije poznata hrvatskoj javnosti, ali ja se nadam da će i to izići na vidjelo. Ja je znam, ali o tome ćemo kada se za to stvore uvjeti – zaključio je Dilber, napomenuvši da Gotovina sigurno ne bi dao ruku nekome tko je sudjelovao u takvim radnjama.

Podsjetimo da je Karamarko u verbalnom okršaju u Saboru poručio Buriću da ne govori o stvarima u koje nije upućen, a da će on uskoro razjasniti okolnosti u kojima je došlo do uhićenja.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s
%d bloggers like this: