KARAMARKO: SDP JE SMIJENIO SVE KOJI SU USPJEŠNO DOVRŠILI PREGOVORE S EU

4 11 2012

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko danas je povodom Dana Svih svetih sa izaslanstvom stranke položio vijence i zapalio svijeće na Mirogoju i Oltaru domovine te pritom posjet američke državne tajnice Hillary Clinton Zagrebu ocijenio pozitivnim:”HDZ-a Tomislav Karamarko danas je povodom Dana Svih svetih sa izaslanstvom stranke položio vijence i zapalio svijeće na Mirogoju i Oltaru domovine te pritom posjet američke državne tajnice Hillary Clinton Zagrebu ocijenio pozitivnim.”

Inače, HDZ-a Tomislav Karamarko danas je povodom Dana Svih svetih sa izaslanstvom stranke položio vijence i zapalio svijeće na Mirogoju i Oltaru domovine te pritom posjet američke državne tajnice Hillary Clinton Zagrebu ocijenio pozitivnim, a Karamarko na to poručuje: ”Pa naravno da će se Hrvatsku pohvaliti jer je Vlada Hrvatske demokratske zajednice napravila strašan iskorak u ovih šest godina i završila te pregovore. Sigurno da ljudi koji sa strane objektivno sagledavaju te procese u Hrvatskoj, mogu samo pohvaliti”.

– Moje je mišljenje da ne. Ja sam šest godina sudjelovao u tim pregovorima, na neki način sa ostalim kolegama. U konačnici, gospođa Kosor je potpisala predpristupni ugovor. Mi smo u ovih nekoliko mjeseci i skoro godinu dana ove Vlade da su oni čitavim nizom nezgrapnosti zbunili ljude koji su gradili te dobre odnose. Nadam se kažem i računam da će napokon biti racionalni i da će ono ovaj postupak, koji se zove, samo nemojte ništa pokavriti, dotjerati do kraja – rekao je Karamarko.

Foto: Goran Mehkek/Cropix

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s
%d bloggers like this: