MLADEŽ HDZ-a IZABRALA NOVO VODSTVO

29 10 2012

Nacionalne

28. listopada 2012.

Karamarko na Konvenciji Mladeži HDZ-a

Mladež HDZ-a na izbornoj konvenciji birala je novo vodstvo, a skup je uvodno pozdravio predsjednik stranke Tomislav Karamarko, poručivši mladim članovima HDZ-a da ne nasjedaju porukama o krivnji HDZ-a.

 

 

Ne nasjedajte porukama o beznađu i nekakvoj krivnji naše stranke. Ne opterećujte se promašajima pojedinaca u prošlim vremenima, poručio je Karamarko, obećavši mladeži da više nikad neće biti dekoracija u lošim političkim predstavama, za što je zaradio pljesak okupljene mladeži.

Naglasio je da je stranka sada drugi i drugačiji HDZ iz kojega smo istjerali lopovluk, a vratili domoljublje.

Pomognite svojoj domovini da se konačno otisne iz ove recidivne i ideološke sadašnjosti, u koju ju svakoga dana sve više zatočuje nekompetentna koalicijska vlast, koja izgleda kao da obnaša vlast u nepoznatoj zemlji i nepoznatom narodu, poručio je Karamarko mladeži.

Premijeru Zoranu Milanoviću još jednom je spočitnuo izjavu da iseljenici ne poznaju i ne vole Hrvatsku. To govore oni koji su iseljenike desetljećima tjerali iz Hrvatske, ustvrdio je Karamarko.

Vladajuće je optužio i da su doveli u pitanje siguran ulazak Hrvatske u EU, te da nemaju ozbiljnih investicijskih projekata. Kako će biti odgovoran onaj koji ne osjeća svoju domovinu, koji ne osjeća i ne prepoznaje biće svog naroda? upitao je.

Istaknuo je da je biti predsjednik HDZ-a velika čast i odgovornost te “zavjet borbe za autentičnu i sretniju Hrvatsku, koju će voditi oni koji je vole i koji su je željeli, a ne oni kojima se ona dogodila”.

Najavio je da će se opirati relativizaciji djela prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, ustvrdivši da je na djelu desetljetna detuđmanizacija na najvišoj razini, posljednjih godina i u samom HDZ-u.

Mladež HDZ-a danas je izabrala novog predsjednika Josipa Bilavera, zamjenika Marina Babarovića, dopredsjednike, članove predsjedništva, članove nacionalnog i nadzornog odbora.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: