MLADI VIŠE NIKAD NE ĆE BITI DEKORACIJA U LOŠIM POLITIČKIM PREDSTAVAMA

28 10 2012
PREDSJEDNIK HDZ-A PORUČIO MLADEŽI STRANKE
  • PREDSJEDNIK HDZ-A PORUČIO MLADEŽI STRANKE

    Karamarko: Ne nasjedajte na poruke o krivnji HDZ-a!

    Photo: Pixsell

Karamarko: Ne nasjedajte na poruke o krivnji HDZ-a!

Ne nasjedajte porukama o beznađu i nekakvoj krivnji naše stranke. Ne opterećujte se promašajima pojedinaca u prošlim vremenima – poručio je Karamarko, obećavši mladim HDZ-ovcima da ‘više nikad neće biti dekoracija u lošim političkim predstavama’, za što je ‘zaradio’ pljesak okupljene mladeži.

  • Autor: Hina
  • Photo: Pixsell
  • Nedjelja, 28.10.2012 13:55

Mladež HDZ-a danas na izbornoj konvenciji bira novo vodstvo, a skup je uvodno pozdravio predsjednik stranke Tomislav Karamarko, poručivši mladim HDZ-ovcima da ‘ne nasjedaju porukama o krivnji HDZ-a’.

– Ne nasjedajte porukama o beznađu i nekakvoj krivnji naše stranke. Ne opterećujte se promašajima pojedinaca u prošlim vremenima – poručio je Karamarko, obećavši mladim HDZ-ovcima da ‘više nikad neće biti dekoracija u lošim političkim predstavama’, za što je ‘zaradio’ pljesak okupljene mladeži.

Naglasio je da je stranka sada ‘drugi i drugačiji HDZ iz kojega smo istjerali lopovluk, a vratili domoljublje’.

– Pomognite svojoj domovini da se konačno otisne iz ove recidivne i ideološke sadašnjosti, u koju ju svakoga dana sve više zatočuje nekompetentna koalicijska vlast, koja izgleda kao da obnaša vlast u nepoznatoj zemlji i nepoznatom narodu – poručio je Karamarko mladim HDZ-ovcima.

Premijeru Zoranu Milanoviću još jednom je spočitnuo izjavu da iseljenici ne poznaju i ne vole Hrvatsku. – To govore oni koji su iseljenike desetljećima tjerali iz Hrvatske – ustvrdio je Karamarko.

Vladajuće je optužio i da su doveli u pitanje siguran ulazak Hrvatske u EU, te da nemaju ozbiljnih investicijskih projekata. – Kako će biti odgovoran onaj koji ne osjeća svoju domovinu, koji ne osjeća i ne prepoznaje biće svog naroda? – upitao je.

Istaknuo je da je biti predsjednik HDZ-a velika čast i odgovornost te ‘zavjet borbe za autentičnu i sretniju Hrvatsku, koju će voditi oni koji je vole i koji su je željeli, a ne oni kojima se ona dogodila’.

Najavio je da će se opirati relativizaciji djela prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, ustvrdivši da je na djelu ‘desetljetna detuđmanizacija na najvišoj razini, posljednjih godina i u samom HDZ-u’. Mladež HDZ-a danas će izabrati novog predsjednika, koji će na čelu organizacije zamijeniti Martinu Banić, a jedini kandidat za tu dužnost je dosadašnji tajnik Mladeži Josip Bilaver.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: