AKO NEKOMU DOSAD NIJE BILO JASNO TKO UREĐUJE JUTARNJI I SLOBODNU…

25 10 2012

Ranko Ostojić (Foto: Patrik Macek/Pixsell)
Ranko Ostojić (Foto: Patrik Macek/Pixsell)

‘Točno je da Ranko Ostojić, ministar unutarnjih poslova, živi u iznajmljenom stanu u Zagrebu, što je normalna praksa za sve državne dužnosnike, ukoliko nemaju dužnosničkog stana. Živim u jednosobnom stanu od 45 kvadrata i nadam se da će uskoro biti riješeno moje preseljenje u veći stan da bi i moja obitelj mogla doći’, odgovor je ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića na pisanje Večernjeg lista kako živi u stanu Ninoslava Pavića, vlasnika EPH.

>> Ostojić o uhođenju: Policija je sve radila po zakonu, a ja s tim nisam imao veze!

Radi o stanu veličine 60 metara kvadratnih u zagrebačkom Maksimiru u kojem je Ostojić počeo živjeti još dok je radio za EPH, a u istom je ostao u nakon što je postao saborski zastupnik te sada kada je ministar, piše Večernji. Ostojić je na današnjoj pressici rekao kako se radi o jednosobnom stanu od 45 kvadrata, te kako je već nekoliko puta tražio preseljenje u veći stan kako bi i njegova obitelj mogla doći.

Na pitanje zašto se nije preselio kada prestao raditi za EPH, odgovorio je kako mu je stan sasvim odgovarao te da nije imao potrebu za preseljenjem

U javnosti su odmah počele kružiti priče o sukobu interesa zbog same činjenice da jedan ministar živi u stanu vlasnika velike medijske kuće. Upitali su ga i je li premijer znao u čijem je vlasništvu stan u kojem živi. ‘Ja ne znam što je sporno. Četiri puta ove godine sam tražio da napokon mogu riješiti preseljenje moje obitelji u Zagreb i čim to bude riješeno ja ću se preseliti. Možda mi vi tu možete pomoći, ako netko eventualno zna neku povoljnu kombinaciju’, rekao je novinarima Ostojić.

Novinari su ga upitali i vlasniku stana, protiv kojeg se, navodno, vode neke istrage, no Ostojić je u odgovoru bio kratak. ‘To meni nije poznato ja vam o istragama ne znam, ja sam ministar unutarnjih poslova’, rekao je ministar.

‘Mijenjaju se vremena, ali mafija uvijek pronalazi načina kako će udariti na nekoga. Moja poruka i dalje ostaje ista, nikakvi napadi na ministra ne mogu omesti rad policije’, rekao je Ostojić i potvrdio da mu je pojačano osiguranje. ‘Kad vam djecu objave na naslovnici onda je logično da se poduzmu koraci da ih se zaštiti’, rekao je ministar.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: