UNUTARSTRANAČKI IZBORI NAKON LOKALNIH IZBORA NA KOJIMA ĆE HDZ ‘NAPASTI’ I RIJEKU I ZAGREB

11 10 2012
SLIJEDI BESPOŠTEDNA BORBA
  • Photo: Boris Scitar/PIXSELL

Karamarko: Kukurikovce ćemo izbaciti iz sedla već na lokalnim izborima

Karamarko je naglasio da će na izborima HDZ ‘napasti’ i gradove koji se inače smatraju lijevim utvrdama, Zagreb i Rijeku. Tvrdi da je ta dva grada nisu tradicionalno lijevi i da se radi o prividu.

  • Autor: Dr. K.
  • Photo: Boris Scitar/PIXSELL
  • Četvrtak, 11.10.2012 20:35

– Premijer Zoran Milanović trenira na svom narodu i to mora prestati, rekao je predsjednik hDZ-a Tomislav Karamarko u intervjuu za Media Servis.

Karamarko je dodao da vjeruje kako će desni blok koji okuplja pobijediti na lokalnim izborima što će biti ‘prvi korak povratka HDZ-a na vlast’. Najavio je i da će nakon lokalnih izbora provesti izbori u HDZ-u i to po principu jedan član, jedan glas.

Naglasio je da će na izborima ‘napasti’ i gradove koji se inače smatraju lijevim utvrdama, Zagreb i Rijeku. Tvrdi da je ta dva grada nisu tradicionalno lijevi i da se radi o prividu.

Vladu kritiziramo stalno, kaže predsjednik HDZ-a a taj će pritisak još i ojačati. Daju oni i svoje prijedloge kako bi građanima bilo bolje, ali su, tvrdi, u medijskoj blokadi. S Milanovićem oko bitnih gospodarskih pitanja neće sjedati za stol iako mu želi svu sreću. Zamjera mu najviše nonšalantnost.

– Ovo je jedna neozbiljna Vlada, ovo je Vlada ad hoc, ovo je Vlada koja se trenira na hrvatskoj teškoj situaciji. Njemu zamjeram to što vrlo olako pristupa tom problemu, što je pun fraza i parafraza, frazica i parafrazica, izjavio je Karamarko.

– Definitivno smo čvrsto odlučili da ova vlast ne smije dugo postojati. Počet ćemo je destruirati, počet ćemo je izbacivati iz sedla upravo na lokalnim izborima, rekao je predsjednik HDZ-a.

Dodao je da Sanaderov nastup na televiziji nije gledao te da ni o njemu, a ni o Jadranki Kosor nema što reći.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: