MLADEŽ HDZ-a OŠTRO PROTIV LEGALIZACIJE PROSTITUCIJE I “LAKIH” DROGA

9 10 2012

Mladež HDZ-a danas se oštro usprotivila zahtjevima mladih HNS-a za legalizacijom prostitucije i lakih droga, poručivši kako mladima, umjesto toga, trebaju radna mjesta i posao.

– Protivimo se prijedlogu mladih HNS-a o legalizaciji prostitucije i lakih droga – poručio je sa današnje konferencije za novinare predsjednik Županijskog odbora mladeži HDZ-a Osječko-baranjske županije Goran Soldo naglasivši da mladima trebaju radna mjesta i posao.

– Stopa nezaposlenosti među mladima je galopirajuća, a kukuriku vlada ne poduzima ništa – ustvrdio je Soldo dodavši kako se legalizacijom lakih droga bježi od pravog uzroka problema.

Svaki korisnik teških droga, kazao je, počeo je sa lakim drogama, pa se stoga, po njegovom mišljenju, legalizacijom lakih droga ujedno otvara put za njihov uvoz, proizvodnju i preprodaju.

Mladež HDZ-a zalaže se za dostojanstvo svake djevojke i žene, a to se dostojanstvo na ostvaruje kroz legalizaciju prostitucije već kroz obrazovanje, radno mjesto, obitelj i odgoj djece, naglasila je predsjednica Gradskog odbora Mladeži HDZ-a Grada Zagreba Ivana Župan.

Za besplatno smo obrazovanje, a ne za besplatnu marihuanu, poručili su iz Mladeži HDZ-a.

Mladi HNS-a u medijima su proteklih dana najavili da će uskoro krenuti s kampanjom za legalizaciju prostitucije i lakih droga.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: