PORUKA HRVATIMA U BiH UOČI IZBORA 07. LISTOPADA

6 10 2012

Poštovane Hrvatice i Hrvati, cijenjeni birači

U nedjelju 7. listopada 2012. godine vi izlazite na lokalne izbore i birat ćete općinske načelnike i općinske vijećnike. U svakoj zemlji i svakoj demokraciji to je prevažan dan, dan kada narod tj. birači ocjenjuju i biraju tko će ih predstavljati naredne četiri godine. Važan je to dan i za vas. Važan je zbog toga što ćete svojim glasom odrediti politički proces i nagraditi, odnosno odrediti se o onima koji jesu dobro ili loše radili.

 

Gledano na vaš izborni proces iz Hrvatske, iz Zagreba, ne mogu se oteti dojmu kako su ovi lokalni izbori prevažni i za ukupnu poziciju Hrvata u BiH. Siguran sam kako će rezultati ovih izbora imati utjecaj i na politički i ustavni položaj Hrvata u BiH. Istina, ovo su lokalni izbori gdje se biraju lokalna tijela vlasti, ali ovo su i opći izbori, ovo je i referendum za hrvatski narod u BiH.

Jer, nakon ovih izbora međunarodni politički akteri ocjenjivat će položaj Hrvata po broju onih koji su izišli na izbore.

 

Zbog toga, drage Hrvatice i Hrvati, članovi i simpatizeri HDZ-a, dopustite mi da kao predsjednik Hrvatske demokratske zajednice RH, pozovem sve  vas na POLITIČKO JEDINSTVO, pozovem vas da IZIĐETE NA IZBORE  u što većem broji i da svoj glas date kandidatima Hrvatske demokratske zajednice, jer samo jedinstveni možemo sačuvati opstojnost hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovine.

Time ćete svoj glas ugraditi u veliku pobjedu Hrvatskog naroda u nemirnom političkom procesu, danas u BiH.

 

Vaš i uvijek vaš

 

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice RH

Tomislav Karamarko

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: