KARAMARKO PORUČIO VLADI DA ĆE SE ZA NACIONALNE INTERESE NAJBOLJE POBRINUTI TAKO DA ODU S VLASTI

20 09 2012

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko prozvao je danas vladu Zorana Milanovića zbog nebrige o nacionalnim interesima te im poručio kako će se za nacionalne interese najbolje pobrinuti time da odu s vlasti.

„Kraj takvih skrbnika o nacionalnim interesima, neprijatelji nam uopće nisu potrebni. U onom trenutku kad odu s vlasti najbolje će se pobrinuti za nacionalne interese“, poručio je Karamarko Milanovićevoj vladi u izjavi novinarima u Hrvatskom saboru.

Premijerov nastup na aktualnom satu nazvao je vulgarnim, agresivnim i nepristojnim.

„Ono je bilo vulgarno, agresivno, nepristojno, bilo je vrijeđanje sabora a ne samo naših zastupnika, a u tome je sudjelovao i asistirao statist Leko“, ocijenio je čelnik HDZ-a.

Osvrćući se na svoj jučerašnji ‘nogometni riječnik’, zbog kojeg ga je danas Milanović prozvao rekavši kako ratifikacija sporazuma između Hrvatske i BiH nije pitanje rezultata utakmice između dviju stranaka, Karamarko je kazao kako je samo htio biti slikovit.

„Htio sam biti slikovit i pokazati i njemu i naciji da doista vodimo 2:0“, rekao je Karamarko dodavši kako je aktualna vlada na njihov pritisak reterirala po pitanju Pelješkog mosta kao što je Milanović reterirao na Aktualnom satu po pitanju ratifikacije sporazuma.

„Cijela predstava je bila organizirana kako bi Milanović mogao progurati rečenicu o dvotrećinskoj većini“, rekao je Karamarko komentirajući premijerovu najavu u Saboru kako će ratifikacija graničnog sporazuma između Hrvatske i BiH zahtijevati dvotrećinsku većinu.

„Ja sam fin. Mi prekjučer nismo prihvatili svađu, nismo se htjeli tući na način kako je on to htio izazvati“, rekao je čelnik HDZ-a komentirajući premijerovo današnje priznanje kako se na Aktualcu služio „možda preoštrim jezikom“.

“Lijepo se premijer brine za nacionalne interese kad je njegov tzv. prvi potpredsjednik Čačić najprije rekao kako ‘tamo neki luđaci’ razmišljaju o Pelješkom mostu, a onda su u 15 dana imali 68 rješenja kako to premostiti – tunelima, nadvožnjacima i specijalnim trajektima”, prisjetio se Karamarko.

„Sve su oni htjeli samo ne ono što je trebalo – sagraditi Pelješki most i ne odustati od tog projekta“, poručio je.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: