REDA MORA BITI U STRANCI, A TO POTVRĐUJE I NOVIH 5.000 ČLANOVA HDZ-a

17 09 2012
15. rujna 2012.

Predsjednik Karamarko u Osijeku

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Tomislav Karamarko u Osijeku kazao je da nakon izbora novog vodstva u stranku ušlo više od 5000 novih članova te odbacio optužbe da se u stranci provodi čistka.

Karamarko je održao sastanak s članovima Županijskog odbora HDZ-a, nakon čega je izvijestio da su između ostalog razgovarali o predstojećim regionalnim izborima i mogućim koalicijama. Rekao je kako je HDZ otvoren za sve demokršćanske stranke desne orijentacije, te da se to posebno odnosi na HSP dr. Ante Starčevića, HSS i Stranku umirovljenika.

Opovrgnuo je tvrdnje da se u stranci provodi čistka i da ima neslaganja, ustvrdivši da to plasiraju mediji kojima je najednom jako stalo do demokracije.

Na novinarski upit kako komentira izjavu premijera Zorana Milanovića da HDZ “prodaje maglu”, Karamarko je rekao da se dobro zna tko je “prodavač magle”.

Karamarko je ustvrdio da Plan 21 Kukuriku koalicije zapravo ima dodatnu točku koja je najvažnija aktualnoj vlasti, a to je točka 22 koja se odnosi na totalnu čistku po stranačkoj liniji. Naš premijer dobro barata s doskočicama, ali ne i rješavanjem ključnih problema.
Naglasio je kako za razliku od aktualne vlasti HDZ ima gospodarski program.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: