PODJELA HRVATSKE NA DVIJE REGIJE NIJE DOBRA

17 09 2012

Karamarko: ‘Može Milanović citirati koji god psalam hoće, podjela Hrvatske na dvije regije nije dobra!’

Autor:  Hina

 

 

ZAGREB – Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko poručio je danas Vladi i premijeru Zoranu Milanoviću da rade protiv interesa Hrvatske i hrvatskih regija, odgovarajući tako na premijerovu izjavu kako su optužbe, koje dolaze iz oporbe da će Slavonija zbog nove podjele dobiti manje novca iz EU fondova, zlonamjerne i zlokobne.

“Svi oni koji rade protiv interesa Hrvatske ili bilo koje hrvatske regije, kao što to radi vlada i kao što su to radili ukidanjem projekta Pelješkog mosta sigurno da će nailaziti na otpor HDZ-a. On nas mogu preglasavati u Saboru ali nas neće zaustaviti da govorimo, izražavamo svoje mišljenje i da se solidariziramo sa svojim narodom”, izjavio je Hini Karamarko.

Po njegovom mišljenju, podjelom Hrvatske na dvije regije zadan je jak udarac razvoju Slavoniji koja je, kako je kazao, zanemarena, a uskraćuje joj se mogućnost da realizira optimalan broj projekata koji mogu biti financirani iz europskih fondova.

“To nije dobro i to je udarac na ravnomjerni razvoj Hrvatske. Prema tome, može gospodin Milanović pričati što god hoće i citirati bilo koji psalam. Ja se samo pitam tko je sad tu demokršćanska stranka – mi ili oni, jer je (Milanović) pun citata koje koristi u krivo vrijeme i na krivom mjestu”, poručio je čelnik HDZ-a premijeru Milanoviću odgovarajući na njegov današnji citat biblijskog psalma “Neka mi se osuši desna ruka, ako zaboravimo Slavoniju”.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: