HDZ ČVRSTO UZ BIVŠEG MINISTRA ČOBANKOVIĆA

4 09 2012
PREUZIMANJE ODGOVORNOSTI
Vijesti Hrvatska Milijan Brkić: HDZ će uzeti u obranu Čobankovića!
  • PREUZIMANJE ODGOVORNOSTI

    Milijan Brkić: HDZ će uzeti u obranu Čobankovića!

    Photo: pixsell

Milijan Brkić: HDZ će uzeti u obranu Čobankovića!

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić nakon današnje odluke MIP-a da oduzme imunitet Čobankoviću kazao je kako će njegova stranka preuzeti odgovornost za sva nedjela, no i naglasio kako sad HDZ vodi potpuno nova garnitura ljudi.

  • Autor: Hina
  • Photo: pixsell
  • Utorak, 04.09.2012 13:59

HDZ kao odgovorna stranka preuzima odgovornost za određene aktivnosti i devijacije koje su bile unutar stranke, izjavio je glavni tajnik HDZ-a i član saborskog Mandatno-imunitetnog povjerenstva (MIP) Milijan Brkić, nakon današnje sjednice MIP-a koji je jednoglasno odobrio pokretanje kaznenog postupka protiv HDZ-ovga zastupnika Petra Čobankovića.

Brkić je to kazao odgovarajući na novinarski upit kako će skidanje imuniteta Čobankoviću zbog slučaja ‘Planinska’ i suđenje bivšem predsjedniku HDZ-a i premijeru Ivi Sanaderu utjecati na HDZ.

– U svakom slučaju HDZ ima novo vodstvo i mi kao odgovorna stranka i odgovorni ljudi preuzimamo odgovornost za određene aktivnosti i devijacije koje su bile unutar stranke – rekao je.

Na upit što će se u stranci dogoditi s Čobankovićem, odgovorio je da će o njegovoj političkoj budućnosti odlučiti nadležna tijela stranke.

Novinare je zanimalo i hoće li HDZ stati iza Čobankovića i Stjepana Fiolića pokaže li se da su istinite Sanaderove tvrdnje da su promijenili svoje iskaze zbog ucjena DORH-a.

– Naravno da će stati svim legitimnim i legalnim metodama u obranu svog člana i niti jedan član HDZ-a neće biti maknut sa strane ako za to ne postoje utemeljeni uvjeti. Ne bih htio špekulirati je li bilo ucjena. Ovo je uskočki predmet i nije primjerno da se komentira na ovaj način – zaključio je Brkić

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: