SPLITSKO-DALMATINSKA MLADEŽ HDZ-a IZABRALA NOVO VODSTVO

3 09 2012

Babarović: Ova lijeva vlast pokušava donijeti nehumani porez Babarović: Ova lijeva vlast pokušava donijeti nehumani porez Babarović: Ova lijeva vlast pokušava donijeti nehumani porez Babarović: Ova lijeva vlast pokušava donijeti nehumani porez

ponedjeljak, 03.rujna 2012

Babarović: Ova lijeva vlast pokušava donijeti nehumani porez

Ova lijeva vlast vodi jednu ultraliberalnu, socijalno neosjetljivu gospodarsku politiku. To je razvidno iz pokušaja donošenja neustavnog i nehumanog poreza na imovinu koji će dodatno opteretiti najšire građanstvo – kazao je Marin Babarović, novi predsjednik Mladeži HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije.

Babarović je izabran na redovnoj Izbornoj skupštini, održanoj u nedjelju, na kojoj je naslijedio Antu Mihanovića, koji je sa čelne pozicije sišao nakon nekoliko izrazito uspješnih mandata.

“Vlada vraća komunistički diskurs u javni život”

Naglasio je kako aktualna Vlada također provodi radikalne liberalne mjere, poput  margizaliziranja i stigmatiziranja vjeronauka te uvođenja različitih predmeta utemeljenih na ateističkom i agnostičkom svjetonazoru.

– Usto, Vlada vraća jugoslavensko  komunistički diskurs u javni život – kazao je Babarović na skupštini održanoj u konferencijskoj dvorani hotela Atrium, pred gotovo 150 stranačkih delegata iz raznih dijelova Županije, te uz brojne goste, poput župana i predsjednika Županijskog odbora HDZ-a Ante Sanadera, predsjednik splitskog Gradskog odbora HDZ-a Petra Škorića, glavnog tajnika Mladeži HDZ-a Josipa Bilavera, saborskog zastupnika Antu Babića, i mnoge drug.

“Nude nam odbačene svećenike kao trojanske konje”

– Hrvatska demokratska zajednica s novim vodstvom, na čelu sa predsjednikom Tomislavom Karamarkom, vraća se demokršćansko – narodnjačkoj orijentaciji na zasadama starčevićanstva, radićevštine i tuđmanizma. Imamo cilj vratiti nacionalno dostojanstvo i ponos svakom Hrvatu i promicati tradicionalne vrijednosti obitelji kao temeljne društvene zajednice, braka kao zajednica muškarca i žene, života od začeća do smrti i vjeronauka kao temelja moralno etičkog odgoja – kazao je Marin Babarović, te zaključio:

– Preduvjet za to je ponovni povratak HDZ-a na vlast, a prvi korak ka tomu je pobjeda na predstojećim nam lokalnim izborima. Mi mladi pozivamo vas na zajedništvo i odgovornost. Jer, treba raskrinkati strategiju naših političkih suparnika koji, kao trojanske konje, nude samoprozvane moralne vertikale, u osobama poput od Crkve odbačenih svećenika.

JOŠKO DADIĆ

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: