GOLEM BEZ POTPORE TEMELJNIH ORGANIZACIJA

30 08 2012
MOGUĆI NOVI IZBORI U ZAGREBAČKOM HDZ-u
Vijesti Hrvatska Karamarko: Ante Zvonimir Golem nema u svojoj bazi podršku

Karamarko: Ante Zvonimir Golem nema u svojoj bazi podršku

Na stranačkoj središnjici HDZ-a trebalo bi se odlučiti o budućnosti Ante Zvonimira Golema, kojemu su izgleda odbrojani dani na čelu zagrebačkog HDZ-a. Karamarko je kazao da Golem nema u svojoj bazi podršku, no da će danas sjesti sa svima i to raščistiti. Naglasio je kako je moguće i da dođe do izbora novoga predsjednika zagrebačkog HDZ-a.

  • Autor: Hina
  • Photo: wikipedia
  • Četvrtak, 30.08.2012 07:36

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, boraveći sinoć u Karlovcu, oštro je kritizirao podjelu Hrvatske na dvije statističke regije – jadransku i kontinentalnu, kao suprotnu zakonu i strategiji o regionalnom razvoju koji predviđaju tri regije, a upitan o stanju u zagrebačkom HDZ-u, istaknuo je kako predsjednik Ante Zvonimir Golem nema podršku u svojoj bazi.

Uvođenje nečeg novog u trenutku kada je sve već spremno i indeksacija i specifikacija za fondove Europske unije, neozbiljno je i riskantno za Hrvatsku, ocijenio je Karamarko, upitavši kako je moguće u samo šest mjeseci prilagoditi se novim uvjetima, s tri na dvije regije.

-U vremenskom smo škripcu, no gospoda-supermeni iz ove vlade pokušat će to riješiti i, dao Bog, da stignu i da sve bude u redu- rekao je Karamarko.

Predsjednik HDZ-a obišao je Muzej Domovinskog rata na Turnju, istaknuvši kako to mjesto snažno podsjeća na sve što su Karlovac i Hrvatska prošli. -Zato je HDZ ovdje, da se upamti koliko je hrvatski narod platio za svoju slobodu, te da se spriječi relativizacija Domovinskog rata- poručio je.

Na novinarsko pitanje znači li sutrašnji sastanak u stranačkoj središnjici da su Anti Zvonimiru Golemu odbrojani dani na čelu zagrebačkog HDZ-a, Karamarko je rekao kako se čini da ‘gospodin Ante Zvonimir Golem nema u svojoj bazi podršku, pa će sutra sjesti sa svima njima i to raščistiti’.

Hoće li doći do izbora novoga predsjednika zagrebačkog HDZ-a Karamarko nije želio nagađati, ali je naglasio da su sve opcije moguće.

-Jako smo otvoreni i ne želimo prikrivati nesporazume u svojim redovima- kazao je Karamarko. Dodao je i kako se u stranci razgovara o mogućim HDZ-ovim kandidatima za gradonačelnika Zagreba i drugih gradova, ali i da se još uvijek neće izlaziti u javnost s tim imenima.

Osim Muzeja, Karamarko je u društvu više članova Predsjedništva HDZ-a, te župana Ivana Vučića, gradonačelnika Damira Jelića i drugih članova HDZ-a Karlovačke županije, obišao i Poslovnu zonu ‘Korana’, a druženje su nastavili na manifestaciji Karlovački Dani piva.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s
%d bloggers like this: