SPLIĆANI ODGOVORILI NA MEDIJSKA NAKLAPANJA

23 08 2012

HDZ: U Splitu neće biti smjena, ovo je jedna od naših najjačih utvrda HDZ: U Splitu neće biti smjena, ovo je jedna od naših najjačih utvrda

četvrtak, 23.kolovoza 2012

HDZ: U Splitu neće biti smjena, ovo je jedna od naših najjačih utvrda

HDZ se konsolidira i na pravom je putu. Split je namjerno izabran za središnju HDZ-ovu pressicu povodom  obilježavanja Europskog dana sjećanja na žrtve totalitarnih režima baš zbog naručenih medijskih napisa da ovdje nešto ne štima, da Gradski i Županijskog odbor na rade, te da će ovdje navodno biti nekakvih smjena.

Želim istaknuti: nikakvih smjena neće biti, ovdje je jedna od najčvršćih HDZ-ovih organizacija, problema nema, radi se odlično i stranka je jača nego ikad – kazala je Silvana Oruč Ivoš, glasnogovornica HDZ-a  danas u Splitu, te dodala:

– Mislim da upravo to smeta pojedincima koji plasiraju ovakve medijske napise.

I župan splitsko-dalmatinski Ante Sanader, ujedno predsjednik Županijskog odbora HDZ-a, opovrgao je napise o navodnim planiranim smjenama na čelu gradskog i županijskog HDZ-a:

– Predsjednik Tomislav Karamarko je više puta javno rekao da će uvažavati glas lokalnih i regionalnog članstva. Znači, one koje izaberu lokalni, regionalni ljudi, njih će uvažavati i Središnjica HDZ-a u Zagrebu. Također, u tome je odgovor i na pitanje hoću li se ponovno kandidirati za župana.

Dakle, što odluči Županijski odbor HDZ-a, tako će i biti. A odluke ćemo dobijeti na osnovu anketa koje ćemo provesti među našim članstvom. Znači, slušat ćemo naše ankete, a ne tuđe ankete. Znači, onaj tko bude najbolje stajao u Županiji, taj će biti naš kandidat za župana. Anketiranje je već u tijeku, i kad bude gotovo, o tome ćemo vas izvjestiti.

Dakle, naše kandidate neće birati ulica nego onako kako odluči Županijski i Gradski odbor – bio je izričit Ante Sanader.

Inače, na pressici na kojoj se govorilo o sjećanju na žrtve totalitarnih režima, govorili su uz Antu Sanadera i Petar Škorić, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a, te Tomislav Đonlić, član Gradskog odbora.

JOŠKO DADIĆ

Foto: Duje Klarić / CROPIX

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: