MOGU LI BAR MEDIJI SPASITI MILANOVIĆA OD NJEGA SAMOGA?

23 08 2012

Umjesto Milanoviću mediji prigovorili Karamarku: Zašto novinarima ne smetaju premijerove budalaštine?

Četvrtak, 23 Kolovoz 2012 08:01
Ivana, tinolovka.news

Predsjednik najjače oporbene stranke napokon je odlučio reagirati, predugo je šutio, a bilo je razloga za prozivanje aktualnog režima koji niže gafove sramotivši sam sebe, no, i hrvatski narod, hrvatsku državu, što nije samo verbalnog karaktera već se takvo ponašanje vlasti može smatrati opasno po samu državu. Naime, ni ljudi se ne rađaju slučajno, a kamoli države, mnogi stradavaju kada se države rađaju, mjereno u životima ljudi.

Zanimljivo da medijima nije zasmetala izjava Milanovića o Hrvatskoj kao “slučajnoj državi”, naime, takva izjava bila bi posve bezazlena da ju je izrekao Dežulović u nekoj birtiji, međutim nju je izrekao javno premijer države koji se bogatio dok su branitelji sasvim “slučajno” stvarali državu, koji čak nema pojma gdje je bio kada je Hrvatska međunarodno priznata. Dvadesetak godina nakon ubojstva Kennedyja nije bilo Amerikanca koji nije znao gdje se nalazio kada je predsjednik ubijen. Zato su Amerikanci Amerikanci, a Hrvati vazali.

Neka pogleda u oči roditeljima svih onih koji su poginuli za Hrvatsku – naglasio je Karamarko u Dubrovniku je  te dodao kako je u Dubrovnik došao kao gost javne tribine u prigodi spomendana na žrtve totalitarnih i autoritarnih režima. Naravno, mediji kao mediji, su se obrušili na Karamarka zbog ove izjave, a ne na Milanovića koji je izrekao sumanutu izjavu. Zamjerili su Karamarku da se bavi trivijalnim stvarima, umjesto onim, kako kažu, gorućim stvarima.

Vjerojatno misle na medijski lopovluk i tajkunluk koji u ovoj zemlji traje već dvadesetak godina. Mi za jedan dobar dio medija nemamo pojma tko su vlasnici i kako su ti vlasnici došli do prvog milijuna.

Mediji olako prelaze preko Milanovićevih budalaština, posebno ove o Hrvatskoj kao “slučajnoj državi” iz razloga što je najviše hrvatskih dezertera i kukavica pobjeglo u medije, onih koji su se skrivali po podrumima, birtijama,  njima je, naravno, država nastala slučajno, kada su se otrijeznili, trgnuli iz mamurnosti, država je već bila stvorena, za nju su slučajno saznali, zato je NAMJERNO  toliko obožavaju.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: