DON GRUBI BI SAD I ODMAH NA VLAST UZ POMOĆ EPEHAZIJE

23 08 2012

Kako epehazijsko tajkunsko leglo želi propalog svećenika podmetnuti Splitu?

Četvrtak, 23 Kolovoz 2012 06:19
Ivana, tinolovka.news

 

Sada je to svima jasno, ako nije bilo dosad. Žele naše novce, žele lovu žarko, žele nove kredite, reprogram starih, žele da ih režim spašava od propasti, žele nas uzjašiti kao što su uzjašili Sanadera, a preko njega jahali na nama. Oni su naravno lovomanijaci iz EPH, jurišnici tajkunskog legla Nine Pavića, koji obmanjuju hrvatsku javnost već godinama, sve je eskaliralo posljednjih mjeseci. Uvjek vjerni režimu zakleli su se na vječnu ljubav Ivi Josipoviću i Zoranu Milanoviću, onog trenutka kada su van svih tržišnih uvjeta podigli kredit od nekoliko desetaka milijuna kuna i tako se privremeno spasili.

Vrlo brzo nakon toga bivši stanovnik zatvora Nino Pavić sam sebi je dao intervju i proglasio se kulturnim dobrom. Da bi nešto od režima dobili moraju tom režimu i nešto dati, i daju, ono što nikad nisu imali, obraz i poštenje. Svakog dana na stranicamna Jutarnjeg lista osvane barem nekoliko pamfleta kojim se veliča aktualni režim. Ne računajući pritom gluposti bivše Feralove ispičuture s privremenim boravkom u Beogradu ili najomiljenijeg prosca Hrvoje Hribara, Ante Tomića – bez brkova.

Brane Čačića, iako Čačića danas ne brani ni sam Čačić s obzirom kako je prema vlastitom priznanju dobio podosta kilograma žderući po danu sam sebe, navečer frižider. Nije spomenuo koliko dnevno ždere sve nas.

Četiri desetljeća varao sam sebe i one koji su mu vjerovali

Monopolistički  kartel, koji je izmislio čitav niz “afera”, od “afere” Zagorec-Hodak, do lažnog intervjua sa Sanderom te podmetanja Thompsonu, zbog čega se tajkunska oligarhija nije ispričala, pokušava sve učiniti ne bi li na lokalnim izborima u Splitu srušili županijsku vlast HDZ-a te proturili propalog svećenika starijeg od Luke Bebića, vršnjaka Stjepana Mesića. Naravno, govorimo o don Ivanu Grubišiću koji je nedavno priznao da je četiri desetljeća varao one kojima se obraćao. Don Grubišić tvrdi kako sveci ne postoje, već da se radi o marketinškom triku Crkve, a sam je narod uvjeravao sve donedavno, dok se nije uhljebio u Saboru, u svetost svetaca.

Tko je ovdje lud, a tko normalan?

Pavićev spin doktori ili propali svećenik manipulator, kome je trebalo četiri desetljeća da prizna kako je obmanjivao one koji su mu vjerovali? Uvjerili smo se u nekoliko navrata što je sposoban učiniti Davor Butković, stariji pamte što je sve u stanju napraviti Drago Hedl, o Feralovoj mladunčadi ne treba trošiti riječi, međiutim, nismo mislili da bi porezne neplatiše ( Butrković i Pavić duguju državi više od tri i pol milijuna kuna poreza) bile u stanju otići toliko daleko kako bi Splitu i okolici nametnuli za župana čovjeka koji će nakon isteka mandata na eventualnom mjestu župana imati gotovo osamdeset godina. Nema sumnje da će romansiranu biografiju o Grubišiću donijeti bivši UDB-aš Mladen Pleše ( za one koji ne znaju, UDB-a je bila zločinačka, koljačka, organizacija… ), kao što je svojedobno dočekivao Sanadera. Njemu ništa nije teško, izvježban je to novinar s obzirom na broj redakcija koje je promijenio u posljednjih 20-tak godina.

Primjećujete li što su sve u EPH u stanju učinitio ne bi li pomogli sami sebi? Nakon guranja Grubišića, koga bi trebao podržati Milanović, ne gine tajkunskom leglu jedan beskamantni kredit s odgodom plaćanja na šesto godina, a onda će Pavićevo potomstvo ionako vladati čitavom Hrvatskom. Kada se samo prisjetimo da je sve počelo dok su jedni ginuli, a drugi se bogatili, dođe nam mrak na oči. Srećom, građani nisu idioti, odavno su shvatili kakvu vrstu novinarstva predstavlja monopolistički kartel Nine Pavića.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: