VODSTVO HDZ-a U KNINU NA PROSLAVI DANA POBJEDE, DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DANA HRVATSKIH BRANITELJA

6 08 2012
5. kolovoza 2012.

Predsjednik Karamarko u Kninu

Predsjednik Tomislav Karamarko s vodstvom HDZ-a sudjelovao je na obilježavanju Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja te 17. obljetnice vojno-redarstvene akcije Oluja u Kninu.

 

Izaslanstvo HDZ-a na čelu s predsjednikom Tomislavom Karamarkom položilo je vijence ispred spomenika hrvatske pobjede Oluja 95. na kninskom trgu Ante Starčevića.

Prilikom početka svečanosti na gradskom trgu Karamarko je na novinarsko pitanje kako komentira najavu dolaska Veljka Džakule odgovorio kako pozdravlja tu gestu ako je dolazak Džakule priznanje da je izvršena velikosrpska agresija na Hrvatsku i da se Hrvatska u Domovinskom ratu obranila. Ali isto tako je naglasio kako Džakula nije taj koji treba prenositi te poruke s obzirom na to da mu je hrvatska policija stavljala lisice na ruke kao jednom od organizatora okupacije i njihove tzv. paradržavne tvorevine.

Karamarko je izrazio žaljenje za nepozivanje generala Damira Krstičevića na svečano podizanje zastave te dodao kako je to možda greška, ali dosta ozbiljna greška.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: