SPLITSKI HDZ UVIJEK VJERAN SVOM HAJDUKU

26 07 2012
20. srpnja 2012.

Priopćenje za javnost

Povodom najnovijih događaja oko HNK Hajduk Gradski odbor HDZ-a Split daje sljedeće priopćenje za javnost:

 

HDZ Grada Splita uvijek je bio uz Hajduk i za njegovu dobrobit.

To smo potvrdili mnogo puta do sada pa i na posljednjoj sjednici Gradskoga vijeća Grada Splita na kojoj je, upravo zahvaljujući vijećnicima HDZ-a, donesena odluka o financiranju kluba koja će omogućiti skidanje suspenzije i početak natjecanja u novoj sezoni I. HNL-a.

Nasuprot tome, svjedočimo potpuno neodgovornom ponašanju vijećnika SDP-a i HNS-a koji su iscenirali napuštanje Gradskog vijeća uz jasnu poruku „budućnost Hajduka nas ne zanima“, iako svi vrlo dobro znamo da su jako zainteresirani za kadroviranje u Hajduku.  Nije im ovo prvi put da nisu glasovali za Hajduk. Podsjećamo, da su i kod glasovanja o jamstvu za kredit bili protiv te odluke.

Klub je u ovakvu tešku situaciju došao isključivo zbog loših i nekompetentnih kadrovskih  rješenja od strane Gradonačelnika.

U trenutcima borbe za goli opstanak Hajduka neprihvatljivi su nesporazumi između Nadzornog odbora i Grada Splita, kao većinskog vlasnika, oko imenovanja predsjednika Uprave. Podsjećamo, da je upravo Gradsko vijeće Grada Splita (zajedno sa vijećnicima HDZ-a) na prijedlog navijača potvrdilo izbor članova Nadzornog odbora Hajduka i dalo im mandat za djelovanje u okviru svoje nadležnosti.

Zato, apeliramo na odgovornost kako Nadzornog Odbora tako i gradonačelnika Željka Keruma, kao jedinog predstavnika Grada u HNK Hajduk, da zajedno donesu odluke u interesu Kluba te smire tenzije koje samo štete našem klubu.

Čestitamo  našem Hajduku na jučerašnjoj pobjedi i nadamo se da postojeći sukobi oko upravljanja klubom neće imati negativan utjecaj na buduće športske rezultate.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: