MILANOVIĆEVE DOSKOČICE VIŠE NITKO NE RAZUMIJE

24 07 2012
Piše: Vedran Balen/VLM

– Milanović je pun nekakvih doskočica koje više nitko u Hrvatskoj ne razumije. Ja razumijem njegovu ljutnju jer on je uz veliku buku pristao otvoriti mogućnost nastavka izgradnje pelješkog mosta. Naravno, on ne može reći da je oporba bila u pravu i kako to nije domoljubni čin. Drago mi je što su promijenili stav, to je naš veliki uspjeh – rekao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko za današnjeg posjeta etnoselu Stara Kapela u Brodsko-posavskoj županiji.

Tako je odgovorio na novinarsko pitanje što misli o premijerovim kritikama upućenima HDZ-u prema kojima je ta stranka bila prilično neodgovorna glede izgradnje pelješkog mosta i kako su se radovi redovito otvarali uoči izbora. Na upit što misli o slovenskim prijetnjama povezanima s Ljubljanskom bankom i neprihvaćanju ratifikacije pristupnog ugovora, Karamarko je odgovorio kako je riječ o reprizi slovenskog stava i jednog neobičnog držanja.

– Slažem se da proces ratifikacije treba odvojiti od onoga što se naziva bilateralnim problemima jer mi vrlo lako možemo potegnuti i pitanje Svete Gere. To je nesporno hrvatski teritorij na kojemu se nalaze slovenski vojni objekti, i to vrlo specifični. Uostalom, čini mi se da im je to i Bruxelles preporučio – rekao je Karamarko.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: