KARAMARKO, GALIĆ, BRKIĆ I ČULJAK U POSJETU VUKOVARSKOM HDZ-u

22 07 2012
19. srpnja 2012.

PREDSJEDNIK HDZ-A U VUKOVARU

Karamarako na sjednici vukovarsko-srijemskog HDZ-a

 

U Vukovaru je održana sjednica Županijskog odbora HDZ-a kojoj je nazočio i predsjednik stranke Tomislav Karamarko. Govora je među ostalim bilo o raskolu u vukovarskom SDP-u. “Nije jasno kako je moguće da nije u interesu stranke, ako pojedini član – ujedno i građanin Hrvatske, želi upozoriti na kriminal” rekao je Kramarko komentirajući aktualnu situaciju u vukovarskom SDP-u.

Također, upozorio je da riječ o dvostrukim mjerilima – “To je apsurdno, to govori o dvostrukim kriterijima koji prate ovu koalicijsku vlast. Sjećate se kako su bjesomučno jurišali na HDZ kada bi se samo i pojavila priča o mogućem kriminalu, proglašavali su nas zločinačkom organizacijom…A ako je njima u interesu da se ne otkriva kriminal, odnosno ako tjeraju iz stranke ljude koje ga pokušavaju otkriti – kakva je to stranka?!” – zapitao se predsjednik HDZ-a koji nema pohvala ni za rad Vlade Kukuriku koalicije, i sve što se događa posljednjih mjeseci kada je riječ, prije svega o njihovu načinu kadroviranja.

Kada je riječ o Hrvatskoj demokratskoj zajednici, Karamarko ističe kako u svakodnevnom kontaktu s članovima i obilaskom terena, odnosno županijskih i gradskih organizacija radi na konsolidaciji HDZ-a. Dvije i pol tisuće novih članova dokaz je, mišljenja je Karamarko, da ljudi osjećaju pozitivne promjene u HDZ-u. A između ostalog, na sjednici županijskog odbora u Vukovaru dao je naglasak ideološkom i domoljubnom značaju koje HDZ mora imati i s kojim će dobiti lokalne, a zatim i parlamentarne izbore, rekao je.

O promjenama u HDZ i jačanju stranke na sjednici vukovarsko-srijemskog HDZ-a govorio je i politički tajnik Hrvatske demokratske zajednice Tomislav Čuljak. Predsjednik županijskog odbora i potpredsjednik HDZ-a Božo Galić iznio je više o razvojnom gospodarskom programu, dok je glavni tajnik stranke Milijan Brkić za naredno razdoblje u HDZ-u naglasak stavio na rad na terenu.

U središtu Vukovara u šetnji i druženju s građanima, nakon sjednice županijskog odbora, zadržali su se HDZ-ovci predvođeni Tomislavom Karamarkom. Tom prilikom o političkoj suradnji razgovarali su Karamarko i predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević Ruža Tomašić.

HDZ je otvoren za suradnju sa svim političkim strankama od centra na desno, a HSP dr. Ante Starčević svakako je jedna od tih s kojima žele što čvršću suradnju, zaključeno je u Vukovaru.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: