KARAMARKO BUDI SPLITSKE HDZ-ovce IZ LJETNE ‘FJAKE’

18 07 2012

17.07.2012 / 20:13

KARAMARKO NA RADNOM SASTANKU U SPLITU

  • Na radnom sastanaku novoga HDZ-ova vodstva sa stranačkim dužnosnicima u Splitsko-dalmatinskoj županiji na kojem su razmijenjena mišljenja o aktivnostima HDZ-a u sljedećem razdoblju
  • Poslijepodne je doputovao na Brač, gdje će se sastati s HDZ-ovim dužnosnicima na tom otoku i biti na dodjeli članskih iskaznica za pedesetak novih te stranke – rekao je Sanader

Piše: Hina/aktual.hr

karamarko

Tomislav Karamarko

Foto: Krasnodar Peršun/Aktual

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko sastao se danas u Splitu s članovima splitsko-dalmatinskoga Županijskog odbora HDZ-a, predsjednicima gradskih i općinskih organizacija HDZ-a te županije te predstavnicima HDZ-ove mladeži, s kojima je razgovarao o stranačkim aktivnostima, doznaje se od domaćina sastanka – predsjednika splitsko-dalmatinskoga HDZ-a Ante Sanadera.

 

– To je bio radni sastanak novoga HDZ-ova vodstva sa stranačkim dužnosnicima u Splitsko-dalmatinskoj županiji na kojem su razmijenjena mišljenja o aktivnostima HDZ-a u sljedećem razdoblju – rekao je Sanader kasno poslijepodne za Hinu. U izaslanstvu su s Karamarkom bili i glavni tajnik HDZ-a Miljan Brkić te politički tajnik stranke Tomislav Čuljak.

– Tijekom sastanka sudionici su vodstvu HDZ-a postavljali pitanja o stranačkim aktivnostima – rekao je Sanader.

 

– Karamarko je posjetio i splitsko-makarskog nadbiskupa mons. Marina Barišića, a poslijepodne je doputovao na Brač, gdje će se sastati s HDZ-ovim dužnosnicima na tom otoku i biti na dodjeli članskih iskaznica za pedesetak novih te stranke – rekao je Sanader.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: