NAKON RAZGOVORA S HRGOM, KARAMARKO RAZGOVARAO O AKTUALNOJ VLASTI S UMIROVLJENICIMA GRUJIĆEM I ŠPIKOM

13 07 2012

JOŠ JEDNA KOALICIJA

Nakon seljaka, HDZ za koaliciju i s umirovljenicima

Dan nakon što su ‘potrebu okupljanja alternative postojećoj vlasti’ iskazali predsjednici HDZ-a i HSS-a, Tomislav Karamarko i Branko Hrg, najjača oporbena stranka nastavila je to okupljanje najavom ‘početka procesa suradnje’ sa Strankom umirovljenika i Blokom Umirovljenici zajedno

Baš kao i na sastanku s Brankom Hrgom, HDZ-ov predsjednik Tomislav Karamarko je i prilikom susreta s umirovljenicima Lazarom Grujićem i Milivojem Špikom izrazio ‘veliku zabrinutosti zbog aktualnih poteza Kukuriku vlade’.

‘Posebno je akceptirana problematika vezana uz umirovljeničku populaciju. Raspravljeno je o nekim aktualnim mjerama socijalne politike kojom su vladajući neodgovornom politikom u izuzetno težak položaj doveli sve građane, a posebno umirovljenike koji su, uz nezaposlene te one koji rade, a ne primaju plaću, trenutno najugroženija socijalna skupina’, priopćeno je iz HDZ-a nakon sastanka u središnjici te stranke.

Predstavnici su dvije političke opcije zajednički zaključili da se ‘pokrenuti razgovori i aktivnosti nastave u interesu boljeg sutra za sve građane Republike Hrvatske’.

Dan ranije, HDZ i HSS su poručili kako ‘Kukuriku vlada svojim odlukama i potezima rastače temelje na kojima počiva hrvatsko društvo‘ te su izrazili ‘neslaganje s prijedlozima kojima se utječe na standard hrvatskih građana’.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: