GRADSKI ODBOR HDZ-a SPLIT SE OTVARA NOVIM ČLANOVIMA KAO I ‘POVRATNICIMA’ IZ RAZLIČITIH POLITIČKIH OPCIJA

23 06 2012
20.lipanj 2012

Izabrano predsjedništvo GO HDZ-a Split

Nakon konstituiranja novog Gradskog odbora HDZ-a Split, na sjednici održanoj 19. lipnja 2012. godine, izabrano je predsjedništvo Gradskog odbora HDZ-a Split, koje pored predsjednika Petra Škorića izabranog na Skupštini, sada čine potpredsjednici Tomislav Mihotić, Domagoj Maroević i Tomislav Gojo, tajnik Tomislav Prljević i rizničar Ante Bašić, za predsjednika Nadzornog odbora HDZ – a Split izabran je Ivan Jurić. U Gradski odbor kooptirani su Tomislav Đonlić i Tomislav Mihotić
Gradski odbor donio je odluku o osnutku šesnaest stručnih odbora, koje će činiti brojni stranački i nestranački pojedinci i stručnjaci iz različitih područja, a čija će zadaća biti razraditi prijedloge i ponuditi rješenja kojima će HDZ utjecati na poboljšanja u svim segmentima života našeg grada i društva.
Osnovani su slijedeći stručni odbori: za gospodarstvo i poduzetništvo, za financije, za EU fondove, za urbanizam i graditeljstvo, za zdravstvo, za socijalna pitanja, za pomorstvo u turizam, za kulturu i umjetnost, za obrazovanje (predškolsko, osnovno i srednje školsko), za znanost i visoko obrazovanje, za ekologiju i zaštitu okoliša, za šport, za pravna pitanja, zajednica branitelja i zajednica žena.
Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: