ANTE ZVONIMIR GOLEM NAJAVLJUJE POVRATAK HDZ-a NA VLAST U ZAGREBU

19 06 2012

Golem nakon smjena u HDZ-u: Podržavam Karamarka

  • Golem

    GRADSKI ODBOR HDZ-a priseže poslušnost

    Golem nakon smjena u HDZ-u: Podržavam Karamarka

    Photo: Dinko Hodžić

GRADSKI ODBOR HDZ-a priseže poslušnost

Golem nakon smjena u HDZ-u: Podržavam Karamarka

Pokušava se stvoriti umjetan sukob HDZ-a na razini države i HDZ-a na razini grada, a to je sve dokaz da se radi o raznim spinovima sa suprotnih strana što nam samo daje dokaz da smo na pravom putu da pobijedimo na lokalnim izborima u Zagrebu- rekao je Golem za portal Dnevno.

  • Autor: Martina Pauček Šljivak|
  • Photo: Dinko Hodžić |
  • Petak, 15.06.2012 14:02

Predsjednik zagrebačkog HDZ-a Ante-Zvonimir Golem opovrgnuo je glasine da ga predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko želi smijeniti te potvrdio da će biti kandidat HDZ-a na lokalnim izborima za gradonačelnika Zagreba.

– Mi dajemo punu potporu središnjici HDZ-a i isto očekujemo od njih. Međutim pokušava se stvoriti umjetan sukob HDZ-a na razini države i HDZ-a na razini grada, a to je sve dokaz da se radi o raznim spinovima sa suprotnih strana što nam samo daje dokaz da smo na pravom putu da pobijedimo na lokalnim izborima u Zagrebu – rekao je Golem za portal Dnevno.

Neko ga se vrijeme, kaže, svrstavalo uz Jadranku Kosor, Darka Milinovića, Tomislava Karamarka te na kraju Milana Kujundžića, no ističe da ‘nema i nije imao ni pravo ni luksuz dati bilo kome od njih podršku jer bi tim činom izazvao podjele među članovima HDZ-a u gradu Zagrebu’.

– Nikome od kandidata nisam davao prednost, važno mi je samo da pokažemo kako HDZ može dobiti izbore u Zagrebu – rekao je Golem dodajući da će HDZ na izbore u Zagrebu izaći samostalno, no ne isključuje mogućnost ‘post izborne’ koalicije sa strankama kao što su HSP i HSS te raznim manjim strankama koje nisu ni ušle u Skupštinu, dok će se kaže neke stranke tek oformiti.

HDZ se vraća na vlast u Zagrebu

Za trenutnu situaciju u Gradu kaže da je katastrofalna zbog sukoba na relaciji Bandić Skupština zbog čega Grad stoji na mjestu i ne pokreću se nikakve investicije. Predsjednika SDP-a Zagreba Davora Bernardića smatra mladim i neiskusnim za vođenje Zagreba, a mnogi loši potezi Milana Bandića mogli bi utjecati da građani Zagreba nakon 13 godina ponovno iskažu povjerenje HDZ-u.

– Šanse za pobjedu u Zagrebu su realne, izvjesno je da se HDZ vrati na vlast u Zagreb jer smo ušli u novi ciklus, ponovno smo stekli povjerenje naših članova pa ćemo tako steći i od građana Zagreba. Očekujemo i apsolutnu podršku stranačkog vrha te se nadamo da će predsjednik Karamarko ovakav duh nastaviti i na razini svih županijskih organizacija – kazao je Golem.

Što se tiče promjena koje bi uveo dolaskom na vlast u Zagreb kazao je da je svakako jedan od prioriteta donošenje kvalitetnog plana prostornog uređenja Zagreba, rješavanje gorućeg problema s otpadom na način da se otpad skuplja odvojeno i reciklira te da se napravi spalionica za onaj otpad koji se ne može reciklirati.

– Trebamo i industrijsko poslovne zone, a iako to nije medijski zanimljivo treba se riješiti problem s vodom budući da još uvijek postoje dijelovi grada, kao što je i Črnomerec koji nisu spojeni na vodovod. Mnogi su ilegalno sagradili kuće pa im Grad ne dozvoljava priključak na vodovod, što je apsurdno – rekao je Golem.

I dok se u stranačkom vrhu i dalje odvijaju smjene i čistke Golem je čvrsto fokusiran na pobjedu na lokalnim izborima koji nas čekaju iduće godine.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: