ANTE ZVONIMIR GOLEM NAJAVLJUJE POVRATAK HDZ-a NA VLAST U ZAGREBU

19 06 2012

Golem nakon smjena u HDZ-u: Podržavam Karamarka

  • Golem

    GRADSKI ODBOR HDZ-a priseže poslušnost

    Golem nakon smjena u HDZ-u: Podržavam Karamarka

    Photo: Dinko Hodžić

GRADSKI ODBOR HDZ-a priseže poslušnost

Golem nakon smjena u HDZ-u: Podržavam Karamarka

Pokušava se stvoriti umjetan sukob HDZ-a na razini države i HDZ-a na razini grada, a to je sve dokaz da se radi o raznim spinovima sa suprotnih strana što nam samo daje dokaz da smo na pravom putu da pobijedimo na lokalnim izborima u Zagrebu- rekao je Golem za portal Dnevno.

  • Autor: Martina Pauček Šljivak|
  • Photo: Dinko Hodžić |
  • Petak, 15.06.2012 14:02

Predsjednik zagrebačkog HDZ-a Ante-Zvonimir Golem opovrgnuo je glasine da ga predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko želi smijeniti te potvrdio da će biti kandidat HDZ-a na lokalnim izborima za gradonačelnika Zagreba.

– Mi dajemo punu potporu središnjici HDZ-a i isto očekujemo od njih. Međutim pokušava se stvoriti umjetan sukob HDZ-a na razini države i HDZ-a na razini grada, a to je sve dokaz da se radi o raznim spinovima sa suprotnih strana što nam samo daje dokaz da smo na pravom putu da pobijedimo na lokalnim izborima u Zagrebu – rekao je Golem za portal Dnevno.

Neko ga se vrijeme, kaže, svrstavalo uz Jadranku Kosor, Darka Milinovića, Tomislava Karamarka te na kraju Milana Kujundžića, no ističe da ‘nema i nije imao ni pravo ni luksuz dati bilo kome od njih podršku jer bi tim činom izazvao podjele među članovima HDZ-a u gradu Zagrebu’.

– Nikome od kandidata nisam davao prednost, važno mi je samo da pokažemo kako HDZ može dobiti izbore u Zagrebu – rekao je Golem dodajući da će HDZ na izbore u Zagrebu izaći samostalno, no ne isključuje mogućnost ‘post izborne’ koalicije sa strankama kao što su HSP i HSS te raznim manjim strankama koje nisu ni ušle u Skupštinu, dok će se kaže neke stranke tek oformiti.

HDZ se vraća na vlast u Zagrebu

Za trenutnu situaciju u Gradu kaže da je katastrofalna zbog sukoba na relaciji Bandić Skupština zbog čega Grad stoji na mjestu i ne pokreću se nikakve investicije. Predsjednika SDP-a Zagreba Davora Bernardića smatra mladim i neiskusnim za vođenje Zagreba, a mnogi loši potezi Milana Bandića mogli bi utjecati da građani Zagreba nakon 13 godina ponovno iskažu povjerenje HDZ-u.

– Šanse za pobjedu u Zagrebu su realne, izvjesno je da se HDZ vrati na vlast u Zagreb jer smo ušli u novi ciklus, ponovno smo stekli povjerenje naših članova pa ćemo tako steći i od građana Zagreba. Očekujemo i apsolutnu podršku stranačkog vrha te se nadamo da će predsjednik Karamarko ovakav duh nastaviti i na razini svih županijskih organizacija – kazao je Golem.

Što se tiče promjena koje bi uveo dolaskom na vlast u Zagreb kazao je da je svakako jedan od prioriteta donošenje kvalitetnog plana prostornog uređenja Zagreba, rješavanje gorućeg problema s otpadom na način da se otpad skuplja odvojeno i reciklira te da se napravi spalionica za onaj otpad koji se ne može reciklirati.

– Trebamo i industrijsko poslovne zone, a iako to nije medijski zanimljivo treba se riješiti problem s vodom budući da još uvijek postoje dijelovi grada, kao što je i Črnomerec koji nisu spojeni na vodovod. Mnogi su ilegalno sagradili kuće pa im Grad ne dozvoljava priključak na vodovod, što je apsurdno – rekao je Golem.

I dok se u stranačkom vrhu i dalje odvijaju smjene i čistke Golem je čvrsto fokusiran na pobjedu na lokalnim izborima koji nas čekaju iduće godine.


Akcije

Information

Odgovori

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s
%d bloggers like this: