DOK JE ŠPREMA, NEMA BRIGE ZA JADRANKU I VLADU

15 06 2012

Objavljeno15.06.2012. u 17:13

RAZGOVARALI SMO O TOME

Šprem: Potrudit ćemo se da nađemo prostor za Kosor i Šeksa

FOTO: CROPIX

Predsjednik Hrvatskog sabora Boris Šprem potvrdio je novinarima kako se nedavno sastao sa danas razriješenim potpredsjednicima Hrvatskog sabora Jadrankom Kosor i Vladimirom Šeksom te da su razgovarali o njihovom radnom prostoru nakon odlaska s potpredsjedničkih dužnosti.

“Ja sam im rekao da po Poslovniku o radnom prostoru odlučuje Predsjedništvo Sabora, tako da ćemo, ako bude moguće i ako bude prostora, kao i za druge zastupnike, potruditi se da ih nađemo”, rekao je Šprem.

Na pitanje može li se očekivati iznimka s obzirom da u zgradi Sabora nema mjesta, već ga ima samo u prostorima u Demetrovoj Šprem je kazao kako će to vidjeti s obzirom da se radi o bivšem predsjedniku Sabora i o bivšoj premijerki te obvezama koje iz toga proizlaze.

Šprem je opovrgnuo i medijska nagađanja o tome kako je bilo razgovora o angažmanu Jadranke Kosor u diplomaciji rekavši kao mu je drago što je i ona sama to opovrgnula. “Meni je drago da je ona danas sama demantirala da je bilo ikakve riječi o njezinom angažmanu u diplomaciji. Ona je to sama demantirala, pa nisam trebao ja”, ustvrdio je predsjednik Sabora.

Novinare je izvijestio i kako je, kao predsjednik Sabora “dobio neke papire koji traže da se Jadranka Kosor, kao bivša premijerka pojavi na jednom sastanku u Poljskoj”, što će kazao je, Predsjedništvo i razmotriti.
Na pitanje boji li se HDZ-ovih najava da će konačno postati oporbena stranka jer su se dosad bavili samo sobom, Šprem je uzvratio kako on osobno osjeća problem kada oporba nije aktivna. “Ja se radujem aktivnijoj oporbi, prvenstveno HDZ-u, jer će parlament onda bolje raditi”, poručio je.

Upitan o kritikama kako se izbjegava aktualno prijepodne Šprem je kazao kako ne zna odakle argument da se aktualno prijepodne izbjegava. “Stanka je bila desetak dana između sjednice koja je prestala prije, a nova je zakazana 13. i radit ćemo dok ne završimo, vjerojatno do 13. srpnja”, rekao je Šprem.

H
Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: