KARAMARKO: OVA VLADA JE UPORNA SAMO U KADROVIRANJU PO STRANAČKOJ PODOBNOSTI’

12 06 2012
Piše: ibe/VLM

– Ulazimo u fazu spletki oko toga tko kome čita mailove i na taj način udaljavamo se i bježimo od merituma problema, a to je pitanje kadroviranja po stranačkoj podobnosti i nepotizma, što je katastrofa. To je i glavno obilježje funkcioniranja ove vlade. Oni se u ničem nisu pokazali toliko uporni koliko u kadroviranju po stranačkoj podobnosti. Počinili su velike čistke dosta kvalitetnih kadrova i stavili svoje stranačke podobnike. Ne bih volio da to padne u drugi plan u odnosu na to tko je kome čitao mailove – kazao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u Železnoj Gori, gdje je na imanju vinara Alojza Tomšića sudjelovao na sjednici županijskog odbora HDZ-a Međimurske županije, na koju je doputovao i saborski zastupnik Domagoj Ivan Milošević.

Komentirajući kaznenu prijavu koju je podnijela Mirela Holy, dodao je da su njezina prava sigurno povrijeđena, te da je na policiji da odradi svoj dio posla. – Onaj tko je neovlašteno ulazio u tuđe mailove, neka odgovara – rekao je Karamarko.

Istaknuo je da u HDZ-u nema revanšizma, te da je jedinstvo stranke imperativ. – Zadovoljan sam razvojem događaja u ovih nekoliko tjedana vođenja stranke. Nema nikakvog revanšizma i ne dijelimo ljude po tome tko je za koga glasao, nego na one koji žele u novom ozračju i s novim poletom raditi za HDZ. Ova vlada tjera nas na vlast i prije nego što možemo pomisliti, i za taj trenutak moramo biti spremni. Za taj se trenutak i pripremamo – istaknuo je Karamarko i dodao da, kad govori o tome, ne govori o tjednima ili mjesecima, već “godinu, dvije, dvije i pol godine maksimalno”. Istaknuo je da “HDZ ima velike potencijale, veće od tri Kukuriku koalicije”.

Opovrgnuo je nagađanja da se umiješao u slučaj sa zbrinjavanjem otpada u Varaždinu

 

Oglasi

Akcije

Informacije

2 komentara

12 06 2012
PREVARANTI

Zastupnička demokracija je uništila hrvatsko društvo. Političke stranke su kriminalni klanovi koji se bore za osobne interese pripadnika stranke. Vođe političkih stranki su šefovi gangsterskih bandi. Njih samo zanima da osvoje vlast i da materijalizuju svoju političku aktivnost. Političke kampanje služe za zastrašivanje i obmanu birača.

U zastupničkoj demokraiji makijavelistički je sve dozvoljeno. Nije profitabilno da se bude dobar, pošten, iskren i da se javno služi interesima građana i zajednice. Zastupnička demokracija je ustoličila laž, lenjost, prevaru, krađu, obmanu, licemerje, poltronstvo, vladavinu idiota, monopolizam mediokriteta i debilizam u javnom nastupu. Sve ostalo znate. Ne vredi ponavljati.

15 06 2012
ib

to je dijagnoza Miroslave, a terapija???

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s
%d bloggers like this: