IZABRANI BRKIĆ I DVA DAMIRA, SESVEČAN I KRSTIČEVIĆ

27 05 2012
Piše: Petar Grubišić

U Kristalnoj dvorani hotela Westin održana je konstituirajuća sjednica Središnjeg odbora HDZ-a. Na sjednici je kao članica toga tijela nazočila i dosadašnja predsjednica Jadranka Kosor. Za predsjednika Središnjeg odbora po Statutu stranke imenovan je novi predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, a za zamjenika predsjednika izabran je Damir Krstičević, a za tajnika Tomislav Kelić.

Središnji odbor potvrdio je Karamarkov prijedlog za glavnog tajnika stranke, pa je na to mjesto, kako se i očekivalo, izabran Milijan Brkić, njegova desna ruka na stranačkim izborima. Za zamjenika glavnog tajnika imenovan je Damir Sesvečan, pravni zastupnik HDZ-a u sudskom slučaju Fimi media.

 

Sesvečan je dugogodišnji član HDZ-a, vrsni pravnik, ima iskustva rada u tajništvu i ne vidim razloga da ne bude zamjenik Brkiću – rekao je Karamarko.

Je li Sesvečanovo imenovanje na tu funkciju dokaz da vam je jako bitan proces Fimi media i njegova uloga u njemu – pitali su novinari predsjednika Karamarka.

– Naravno da nam je stalo do postupka Fimi media, ali to nema nikakve veze s imenovanjem Sesvečana za zamjenika glavnog tajnika HDZ-a – rekao je Karamarko.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: