PRVE ODLUKE SREDIŠNJEG ODBORA

26 05 2012

Piše Nikolina Metković 25. svibnja 2012.

Umjesto Jadranke Kosor klubom zastupnika HDZ-a u Saboru presjedat će Tomislav Karamarko,  odlučio je Središnji odbor HDZ-a. Njegovi zamjenici bit će Gordan Jandroković i Ivan Šuker. Ipak Središnji odbor HDZ-a još nije donio odluku  o potpredsjedničkim mjestima u Saboru, ali je potvrdio Milijana Brkića za novog glavnog tajnika HDZ-a. Bivši zamjenik glavnog ravnatelja Policije Milijan Brkić čovjek je koji uživa veliko povjerenje novog predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka.

Dojučerašnja predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor nije bila raspoložena za davanje izjava. Na pitanje hoće li je Karamarko ostaviti na mjestu potpredsjednice sabora, novinarima je kratko dobacila kako to pitanje moraju uputiti onima koji vode stranku.

Ni Tomislav Karamarko novinarima nije dao ništa više informacija. No, potvrdio je kako odluka o potpredsjedničkim mjestima u Saboru još nije donesena.
– Za sada o tome nismo ništa razgovarali i kao što sam rekao u startu, odlučivat će Predsjedništvo, sve odluke su na Predsjedništvu. – kazao je Karamarko.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: