MILIJAN BRKIĆ IZABRAN ZA GLAVNOG TAJNIKA HDZ-a

26 05 2012
Kadroviranje novog šefa HDZ-a

Karamarko postavio Milijana Brkića za glavnog tajnika HDZ-a

Foto Tomislav KRIŠTO/Cropix
Foto Tomislav KRIŠTO/Cropix
Autor: HINA
Objavljeno: 25. svibnja 2012. u 19:06

»Naprosto smo konstituirali vitalne dijelove stranke potrebne za normalno funkcioniranje. To ne znači ovladavanje, ja sam samo predsjednik stranke, a ne car«, zaključio je Karamarko

ZAGREB  – Novi glavni tajnik HDZ-a je Milijan Brkić, a zamjenik mu je Damir Sesvečan, odlučio je novi Središnji odbor HDZ-a na danas održanoj konstituirajućoj sjednici, prvoj pod predsjedanjem novog predsjednika stranke Tomislava Karamarka.

Za predsjednika Središnjeg odbora HDZ-a formalno je, kao predsjednik stranke, potvrđen Tomislav Karamarko, za zamjenika predsjednika Središnjeg odbora izabran je Damir Krstičević, a za tajnika Odbora Tomislav Kelić. Za izbor Damira Sesvečana, pravnog zastupnika HDZ-a u sudskom slučaju Fimi media, za zamjenika glavnoga tajnika stranke, Karamarko je rekao da je riječ o dugogodišnjem članu HDZ-a i vrsnom pravniku s iskustvom u sličnim poslovima. Opovrgnuo je pritom da je imenovanje Sesvečana na bilo koji način povezano s njegovom ulogom u zastupanju stranke u slučaju Fimi media.

Karamarko je rekao i kako je ovoga tjedna, nakon nedjeljnih izbora, završeno konstituiranje stranačkih tijela te opovrgnuo tvrdnje je da je time »potpuno ovladao strankom«. »Naprosto smo konstituirali vitalne dijelove stranke potrebne za normalno funkcioniranje. To ne znači ovladavanje, ja sam samo predsjednik stranke, a ne car«, zaključio je.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: