NACIONAL O KOOPTIRANJU A. SANADERA I OSNIVANJU EKSPERTNIH TIMOVA

24 05 2012

Kooptirali Sanadera u Predsjedništvo HDZ-a

Na sjednici se nije pojavila donedavna predsjednica stranke Jadranka Kosor, iako je, kako je rekao Karamarko, imala osigurano mjesto

Tomislav Karamarko održao je prvu sjednicu Predsjedništva HDZ-a otkako je izabran na mjesto predsjednika stranke. Zanimljivo je kako je na sjednici donesena odluka o ulasku Ante Sanadera u Predsjedništvo, iako nije bio izabran za zamjenika predsjednika na izborima, prenosi tportal.

“Kolega Prgomet je moj zamjenik, izabran demokratskim putem. Ante Sanader nije uspio, ali smo ga kooptirali kao predstavnika Splitsko-dalmatinske županije”, pojasnio je nakon dvosatne sjednice Karamarko te dodao kako se radi o ‘starom i iskusnom HDZ-ovcu, vrijednom i samozatajnom čovjeku’.

Na sjednici se nije pojavila donedavna predsjednica stranke Jadranka Kosor, iako je, kako je rekao Karamarko, imala osigurano mjesto.

Na pitanje novinara o tome hoće li Jadranka Kosor ostati na čelu HDZ-ovog kluba u Saboru, rekao je kako će o tome odlučiti Klub zastupnika.

“O tome ćemo kad dođe vrijeme, vjerojatno vrlo brzo”, rekao je.

Istaknuo je kako su na sjednici dogovorili osnivanje ekspertnih skupina po segmentima te kako se veoma ozbiljno pripremaju za kontriranje vladi.

Upitan radi li se o stvaranju ‘Vlade u sjeni’, Karamarko je odgovorio da se to tako može nazvati. Istaknuo je kako će organizirati ljude koji će ‘bdjeti nad Vladom i pravodobno reagirati’.

 

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: