MILINOVIĆU, DOGOVORI SE SA SOBOM: JE LI ZA TEBE KARAMARKO NOVI PAŠALIĆ ILI KAO ZA LINIĆA ‘OBIČNA ŠPIJUNČINA’?!

18 05 2012
Piše: Davor Ivanković, 
Petar Grubišić

Završno, treće sučeljavanje kandidata za predsjednika HDZ-a, u organizaciji Večernjeg lista, Media servisa i 24sata TV-a, odnosilo se na prezentaciju programa trojice kandidata – Milana Kujundžića, Darka Milinovića i Domagoja Ivana Miloševića. Preostali, predsjednica Jadranka Kosor i Tomislav Karamarko, očekivano, izbjegli su i ovu prigodu da se pred medijima sučele s “izazivačima”. Razlog je to što su trojica kandidata i ovaj put prosula prilično gorkih riječi o J. Kosor i posebno protiv Karamarka.

Maske su pale

Maske su pale, izaslanici su časni ljudi i neće glasati za J. Kosor i Karamarka koji se ne žele sučeljavati – reagirao je Kujundžić.

– Zašto je Karamarko izdao Tuđmana, HDZ, bio je prvi obavještajac, a nije spriječio kriminal u HAC-u, niti bi Sanader mogao to raditi što je radio da je Karamarko radio dobro svoj posao – ustvrdio je Milinović.

Kujundžić je kazao kako bi svi od kandidata sada bili istinski Tuđmani, no J. Kosor i Karamarko to ne mogu “jer su provodili detuđmanizaciju”. Hrvatskoj, međutim ne treba novi Tuđman, a čast mi je da je obitelj Tuđman meni dala moralnu, ne interesnu potporu, dodao je.

Sve su to spinovi

– Neće pobijediti, on sve bazira na moći koju ima u medijima, gdje gura svoje spinove – kaže Kujundžić opet o Karamarku.

– Potpore su legalne, no proći će kao Ivić Pašalić 2002. – morao je ponoviti Milinović.

– Ne može pobijediti – dodao je – pogotovu ne u 2. krugu. Dobit će 0 bodova jer nema koalicijskog potencijala – smatra.

Za Miloševića su neke Karamarkove izjave u kampanji (Zabranio bih partizansko kolo u Kumrovcu) bile necivilizacijske, a stavovi neprimjereni trenutku.

Opširniji izvještaj s posljednjeg sučeljavanja kandidata za čelno mjesto HDZ-a pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u petak!

 

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: