MILINOVIĆ KAO “CALIMERO” U SVEMU VIDI NEPRAVDU, OSIM KAD JE ON SAM DRUGIMA ČINI

18 05 2012

 

 

Milinović je nakon sjednice HDZ-ovog Predsjedništva potvrdno odgovorio na pitanje novinara misli li da se u HDZ-u vodi prljava kampanja, što je, rekao je, posebno vidljivo proteklih dana, “a poglavito sada kada je počelo drugo poluvrijeme utakmice”.

“Ali, ja je ne vodim. Pitam javno i danas imaju li problema oni koji ne mogu komunicirati s javnošću, recimo jesu li potpisali ugovor s Fimi medijom”, poručio je.

 

Naglasio je da je, kada ga se prozivalo da je dobivao novac iz tzv. HDZ-ovih crnih fondova, došao pred novinare i odgovarao na sva pitanja, “jer onaj tko nema snage doći pred novinare, odgovoriti na svako pitanje nije zaslužio biti ni kandidat, a kamoli predsjednik HDZ-a”.

“Mislim da sam ja tome svjedok. Danas moraju odgovarati oni jesu li povezani i na koji način i zašto nisu otkrili afere u Ini, Podravki ili HAC-u, jesu li potpisali ugovor s Fimi medijom. Hrvatska javnost i članovi moraju to znati jer su za to zainteresirani. Onaj biser HDZ-a, to je naše članstvo, ono to mora znati, oni odlučuju o sudbini HDZ-a”, istaknuo je Milinović.

Novinare je izvijestio da je Predsjedništvo stranke danas odlučilo tajnost glasovanja na Općem saboru stranke 20. svibnja osigurati i onemogućavanjem slikanja glasačkih listića, istaknuvši kako zbog toga “nekima dionice izgleda opadaju”.

“Neki su dobili naredbe da moraju uslikati svoj listić, znate dionice. Takvo je tržište, dionice idu gore-dolje”, rekao je Milinović.

O tome da li se u HDZ-u vodi prljava kampanja novinari su pitali i Ivana Jarnjaka, kandidata za novi mandat potpredsjednika HDZ-a, koji je kazao kako se u kampanju možda izgovara previše teških riječi, ali i da “bu se sve poravnalo” nakon izbornog sabora.

Upitan zašto se odlučio poduprijeti Tomislava Karamarka za predsjednika stranke, odgovorio je da ga, kao svog dugogodišnjeg bliskog suradnika, smatra optimalnim rješenjem za stranku.

“Karamarko je bio moj suradnik dugo godina, jako dobro ga znam i smatram da je on optimalno rješenje za ovu situaciju u HDZ-u i da će biti dobar predsjednik”, rekao je Jarnjak, koji je odbacio novinarsku tvrdnju da je ranije dvojio između potpore Karamarku i Darku Milinoviću.

“Nisam dvojio, odlučio sam se za onoga koga sam rekao”, istaknuo je.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: