‘MILINOVIĆ GLUMI HRVATA, A RUŠIO JE SPOMEN KRIŽ MILI BUDAKU’

18 05 2012
Darko Milinović glumi Hrvata, a rušio je spomen križ Mili Budaku PDF Ispis E-mail
Petak, 18 Svibanj 2012 17:03
Postavi članak na svoj profil  

Vi, gospodine Milinoviću idete polagati vijence hrvatskim žrtvama jugokomunističkog zločina u Sloveniji i u Austriji, a u Hrvatskoj, Vi, gospodine Milinoviću zajedno s Dr. Ivom Sanaderom po nalogu „antifašistkinje“ Vesne Teršelić rušite skromno spomenobilježje pokojnom književniku Mili Budaku i pokojnom Juri Francetiću

Udruga ratnih veterana

 

H R V A T S K I D O M O B R A N

„A N T E G O T O V I N A“

OGRANAK BASEL

Predsjednik, pričuvni častnik HV- Mr.sc. Dragan Hazler

CH-4013 B A S E L, Postfach 328 Basel,14.05.2007.

 

Republika Hrvatska – Hrvatski sabor i Hrvatska vlada

Gosp.predsjedniku HS, lic.iur. Vladimiru Šeksu

Gosp. dopredsjedniku HS, Dr. Darku Milinoviću

Gosp. premieru HV, Dr. Ivi Sanaderu

HR-10000 Z A G R E B

 

Vratite na njihova mjesta spomenobilježja +Juri Francetiću i +Mili Budaku

Povodom sudjelovanja u komemoraciji Bleiburg

 

Poštovani! Vi trojica u svojim ulogama spadate u čelne osobe hrvatske politike, koja se maksimalno zalaže za ulazak Hrvatske u EU i druge zapadne institucije.

Dok Vi tako djelujete europski sa živim ljudima nikome normalnome nije jasno zašto djelujete protueuropski prema mrtvim ljudima iz jedne od dvije zaraćene strane. Još točnije rečeno, vi ste zadržali najradikalniji velikosrbski, odnosno jugokomunistički odnos prema mrtvima i spomenobilježjima za mrtve iz jedne zaraćene strane.

Poznato nam je, da su jugokomunisti ili srbokomunisti (zovite ih kako hoćete i uvijek se svaka opcija svodi na isto protuhrvatsko djelovanje!) rušili sva hrvatska narodna i vjerska spomenobilježja, čak su uništili vojnička groblja iz svekolike hrvatske prošlosti.

S kojim motivom Vi, gospodine Milinoviću idete polagati vijence hrvatskim žrtvama jugokomunističkog zločina u Sloveniji i u Austriji, a u Hrvatskoj, Vi, gospodine Milinoviću zajedno s Dr. Ivom Sanaderom po nalogu „antifašistkinje“ Vesne Teršelić rušite skromno spomenobilježje pokojnom književniku Mili Budaku i pokojnom Juri Francetiću – vojskovođi i najhrabrijem bojovniku protiv velikosrbskih fašističkih četnika, isto i protiv staljinističko-jugoslavenskih odmetnika, boraca za ostvarenje Velike Srbije pod maskom Jugoslavije.

Vi, gospodine Milinoviću, što vrijedi i za gosp. Ivu Sanadera, nemate europski kult prema mrtvima iz obadvije zaraćene strane, a kako ćete onda pomiriti žive, kad rušite spomenike mrtvima, a vaši uzorni „antifašisti“ su ne samo porušili spomenobilježja mrtvima, nego su uništili sva vojna groblja, čak i ona iz ratova prije obadvije Jugoslavije.

Ja ne ću u ovome pismo detaljno raspravljati s vama ni o ustašama niti o komunistima, nego ću vas podsjetiti na samo dva fakta:

1) Ustaše, ma kakovi bili borili su se za Nezavisnu Državu Hrvatsku u ratom danim okolnostima. Komunisti, bez obzira na samopripisivajuće atribute su se borili za Velikosrbsku Jugoslaviju i protiv svake države Hrvatske.

2) Ustaše su povijesno i prapovijesno najstariji branitelji hrvatskog naroda i njegovog prostora. Među ustašama u II. svjetskom ratu bilo je velikih zločinaca – pojedinaca i skupina. To nitko normalno misleći ne može i ne smije poricati, ali je također istina, da nisu svi ustaše bili zločinci, nego vojska u ratu po ponašanju kao i sve druge vojske u ratu. Velikosrbska ideologija je sotonizirala ustaše jer su im ustaše ometale njihov plan Velike Srbije. Sotoniziranje ustaša spada u strategijski plan Velike Srbije za masovno ubijanje Hrvata.

Zašto vi gospodo komemorirate poubijane ustaše i domobrane u Austriji i Slovenijia, a žrtvama komunističkog terora u Hrvatskoj rušite spomen križeve. Zasad toliko. Dragan Hazler

 

Ovakav Darko Milinović hoće biti predsjednik HDZ

Jadna Hrvatska s Hrvatima poput Milinovića, Sanadera i Šeksa.

Dopisano 18. svibnja 2012.

D.Hazler

Oglasi

Akcije

Informacije

One response

18 05 2012
Toni

Preporučam ovoj gospodi iz Hrvatskih domobrana stranku HČSP. Oni su mnogo bliži njihovim stavovima. Ne znam, da li bi ostali kandidati drugačije postupali od Sanadera, koji je naredio uništenje spomenika Budaku.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: